1. Masini noi
  2. RX
  3. all-new-rx
  4. Designed For Life
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CARACTERISTICI RX

PROIECTAT PE VIATA

CARACTERISTICI RX

DESIGN AERODINAMIC

Modelul RX are o aerodinamica excelenta asigurata de garda joasa la sol si de testele nenumarate din tunelul aerodinamic. Pentru a tmbunatati si mai mult fluxul de aer, proiectantii si inginerii Lexus au lucrat pentru a da un profil cat mai jos spoilerului, fluxul de aer care trece prin pasajele rotilor, formei aripilor masinii si barei de protectie spate mai joasa. Rezultatul este o si mai buna stabilitate a automobilului, cu nivel scazut de zgomot si rezistenta.
CARACTERISTICI RX

SPATIU DE RELAXARE

Au fost create cinci scaune de lux cu suficient loc pentru picioare si cap, permitand un spatiu amplu pentru bagaje. Inaltimea de tncarcare coborata cu 30 mm face ca portbagajul sa fie mai usor de folosit tn timp ce compartimentul pentru bagaje este cu 50 mm mai lung datorita proiectarii inteligente a hayonului.
CARACTERISTICI RX

PLAFON PANORAMIC

Impresionantul plafon din sticla, disponibil tn combinatie cu sinele pentru plafon, poate fi acum deschis pentru a asigura un plus de aer tn interior. Oferind un spatiu suplimentar pentru cap si lumina tn cabina, acesta este prevazut cu un stor electric glisant pentru protejarea de lumina solara intensa.