1. Masini noi
  2. RX
  3. all-new-rx
  4. Focused On Drivers
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CARACTERISTICI RX

SOFERUL PE PRIMUL LOC

CARACTERISTICI RX

HABITACLU TAZUNA

Conceptul de proiectare Lexus Tazuna tsi ia numele de la cuvantul japonez pentru „haturile calului”, cu accent pe controlul direct si totusi intuitiv. Sursele de informatii cum ar fi ecranul multimedia de 14”, afisajul cu informatii multiple si Head-Up Display sunt grupate astfel tncat continutul lor sa poata fi citit cu o miscare minima a ochilor sau a capului. Butoanele si comenzile principale pot fi de asemenea accesate usor.

 

 

CARACTERISTICI RX

UN CALDUROS BUN VENIT

La deschiderea portierei soferului, instrumentele de bord ale modelului RX prezinta silueta vehiculului si i se adreseaza soferului pe nume. La apasarea pedalei de frana, butonul de pornire tncepe sa pulseze usor, habitaclul se anima prin graficele si sunetele coordonate tntre instrumente, iar Head-Up Display si ecranul de 14” dirijeaza atentia catre traficul din fata.
CARACTERISTICI RX

ECRAN TACTIL DE DIMENSIUNI MARI, DE 14”

Ecranul tactil de tnalta definitie, cu diagonala de 14”, este perfect asezat pentru o interactiune usoara tn timpul condusului si este unul din cele mai mari ecrane disponibile, care permite accesul usor la informatii precum navigatia, sistemul audio si controlul aerului conditionat.
CARACTERISTICI RX

VOLAN SCULPTAT

Pentru volan, s-a pus un accent deosebit pe forma si pe sectiunea transversala pentru a crea o senzatie excelenta si o stabilitate superioara a directiei. Suporturile pentru degetele mari si butoanele tactile au fost de asemenea reproiectate.