1. Masini noi
  2. Prezentare Generala
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

UX Electric Executive

SUV 5D

UX Electric - Executive - SUV 5D
Solid Black (212)

Pret incepand de la

54415.0

Motor

Motor Electric 4KM

Tractiune

4X2

Garantie

6 ani / 200.000 km
UX Electric - Executive - SUV 5D

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

PRINCIPALELE DOTARI 

PADELE PENTRU DECELERARE

Pentru o performanta captivanta in situatiile de trafic aglomerat prin oras sau pe serpentine, decelerarea UX 300e poate fi controlata in 4 trepte, folosind padelele localizate in spatele volanului.

MODURI DE CONDUCERE

Un alt aspect important in interactiunea cu UX 300e este selectorul de moduri de conducere atent construit. Inlocuind schimbatorul de viteze traditional, acesta incape perfect in palma dumneavoastra si pune in aplicare cea mai recenta tehnologie "shift-by-wire", pentru a crea senzatia de premium atunci cand comutati intre Reverse, Neutral si Drive.

ORNAMENTE INTERIOARE ‘WASHI’

UX 300e este primul model Lexus ce ofera finisaje la interior inspirate de textura unui tip de hartie, cunoscut sub denumirea de "washi", folosit pentru usile traditional japoneze glisante.
Pret incepand de la
54415.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Galeria de imagini UX 300e

Explorati in 360°

Fullscreen Close