FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL LC

Dacă ar fi să existe o mașină care prin simpla prezență să-și lase amprenta asupra dumneavoastră aceasta ar fi noul model Lexus LC. Am pornit de la senzaționalul model conceptual LF-LC și ne-am străduit să-l transformăm într-un vehicul de serie uimitor. Modelul Lexus LC nu este un simplu coupé 2+2 ce vă va captiva simțurile cu estetica sa, ci a fost prefecționat de către o echipă de mai mult de 4000 de designeri, ingineri și tehnicieni, pentru a oferi o experiență de conducere excepțională.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Un coupé perfect scupltat

  Grila fusiformă specifică Lexus complementează configurația unică a farurilor, în timp ce motorul compact permite obținerea unui profil coborât al capotei. În partea posterioară, linia plafonului coboară între cele două calandre extinse, intărind senzația posturii musculoase a mașinii.

 • Încântătoare opțiuni de motorizare

  Cu un motor benzină V8 de 5.0 litri și transmisia Direct Shift automată cu 10 trepte, modelul LC 500 are un răspuns suprinzător. Modelul 500h este echipat cu primul sistem hibrid Multi Stage din lume, cu 4 etape; un motor benzină V6 de 3.5 litri combinat cu un motor electric avansat.

 • Propulsoare extraordinare

  Cu motorul său de 5.0 litri construit manual, modelul LC 500 are un răspuns suprinzător și un sunet profund, specific unui V8. Transmisia automată Direct Shift cu 10 trepte asigură schimbarea rapidă a treptelor în timp ce tehnologia de control AI-SHIFT selectează viteza optimă în funcție de stilul dumneavoastră de conducere.

 • Tehnologii ultraușoare

  Având o rezistență incredibilă, fibra carbon ranforsată cu mase plastice este utilizată la fabricarea componentelor precum plafonul și deschiderile portierelor. Portierele, capota și portbagajul sunt fabricate din aluminiu ultraușor, iar șasiul acestui remarcabil coupé este construit din oțeluri speciale, ultra-rezistente.

 • Post de conducere orientat spre șofer

  Inteligența ergonomică a postului de conducere vă permite să vă bucurați cu încredere de o conducere animată. Comenzile și afișajele sunt poziționate intuitiv, exact acolo unde vă sunt necesare. În același timp, comenzile uzitate frecvent precum selectorul modului de conducere sunt plasate în mod natural în vecinătatea mâinilor aflate pe volan.

EXPERIMENTAȚI MODELUL LC

În crearea noului model LC coupé de lux, nu am lăsat nimic la voia întâmplării. Acest refuz față de compromisuri este fidel nivelului tehnologic și de inginerie aflat sub caroseria sa seducătoare. Proiectat pentru a depăși nivelul așteptărilor clienților, modelul LC marchează începutul unui nou capitol din istoria Lexus.

EXPERIMENTAȚI MODELUL LC

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ