1. Masini noi
  2. es
  3. Prezentare Generală
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

ES Executive

Sedan 4D

Lexus ES
De la
67.018,42 EUR
  • Faruri cu auto-nivelare dinamica
  • Faruri cu LED triplu
  • Jante din aliaj 18'', dark grey, forjate, anvelope 235/45 R18
Specificatii extra
4X2
2.5 L Hybrid Dynamic Force Engine

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

HEAD-UP DISPLAY

Folosind o tehnologie creată inițial pentru avioanele de vânătoare, Head-up display-ul color de înaltă rezoluție din modelul ES este poziționat discret în câmpul dvs. vizual și proiectează informații cheie pe parbriz. Creează o imagine atât de clară încât veți putea vedea informațiile fără probleme chiar și în situații în care lumina soarelui este foarte puternică.

OGLINZI LATERALE DIGITALE

Oglinzile digitale laterale inlocuiesc oglinzile clasice retrovizoare cu camere compacte, externe, de inalta rezolutie conectate la ecrane din interiorul masinii. Acestea asigura o vizibilitate imbunatatita asupra zonei din spatele vehiculului sau din imediata sa apropiere, indiferent de conditiile de drum.

VOLAN DIN PIELE

Acest volan cu trei spițe combină pielea veritabilă cu lemnul cu granulație fină, potrivindu-se perfect și confortabil în mâna dumneavoastră. Disponibil cu încălzire pentru diminețile mai răcoroase, butoanele sale integrate controlează sistemul audio, telefonul, funcția de recunoaștere vocală, ecranul multi-informativ, sistemul Cruise Control dinamic cu radar și Sistemul de detectare a benzii de rulare.

ES Galerie

360° Trageti pentru a roti