1. Masini noi
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Incepand de la
40656.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

3 Variante

3 Variante

 • UX 200

  2.0L NA 20P- (170 HP) Benzina

  Continuously Variable Transmission | 4X2

 • UX 250h

  2.0L HEV 20H- (178 HP) alimentare benzina

  Continuously Variable Transmission | 4X2

 • UX 250h AWD

  2.0L HEV 20H- (178 HP) alimentare benzina

  Continuously Variable Transmission | 4X4

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

7 Variante

7 Variante

DESCOPERITI NOI ORIZONTURI

Lexus UX redefineste luxul. Crossoverul are un design curajos, elegant, unic. Silueta sculptata si grila emblematica impunatoare ii ofera SUV-ului un caracter dinamic si un stil modern.  

Design unic

Descris in doar doua cuvinte, design-ul Lexus UX inseamna arta si functionalitate. Artizanii Takumi au gandit totul in cele mai mici detalii, inspirati din vechi tehnici japoneze. Alegeti Lexus UX cu tapiterie din piele fina, lucrata in stilul „sashiko”, cusaturi si broderii faimoase, asa cum aveau chimonouruile de arte martiale pentru judo si kendo. 

SIGURANTA DE TOP

Tocmai descoperiti unul dintre cele mai sigure SUV-uri din clasa sa. Lexus UX a obtinut cele mai bune scoruri in urma testelor riguroase de siguranta. Dotat cu cea mai recenta versiune Lexus Safety System +, crossoverul de lux Lexus UX e construit pe o platforma Global Architecture-C si are nu mai putin de 8 airbag-uri in standard! 

MEREU CONECTAT

E important sa actualizati versiunea de software si sa va conectati smartphone-ul la sistemul multimedia de la bordul Lexus UX. Astfel, experienta la volanul crossoverului de lux este completa. 


GALERIE UX

Explorați o mașină cu o prezență unică pe drum, care duce performanța crossoverului la un nou nivel.