1. Masini noi
  2. UX Pre Sales
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS UX 300h

PREGĂTIȚI-VĂ SĂ SIMȚIȚI MAI MULT

La volanul modelului compact de lux UX 300h, sunteți însoțit de progrese tehnice și de un farmec electrizant. De la noua generație Lexus Self-Charging Hybrid până la sistemul revoluționar Lexus Safety System +, descoperiți cum UX 300h aduce entuziasm și emoție la fiecare deplasare.

MAI PUTERNIC. MAI EFICIENT. MAI MULTĂ DISTRACȚIE.

Noua tehnologie Lexus Self-Charging Hybrid a modelului UX 300h combină un motor pe benzină de 2,0 litri super-eficient cu motoare electrice de mare putere, mărind puterea sistemului la 199 CP. Oferind o economie de combustibil excelentă și senzația de condus EV, experimentați o deplasare neîntreruptă, fără probleme de autonomie. Și datorită unei baterii litiu-ion mai ușoare, dar mai puternice, accelerația este mai rapidă și mai lină.

Îmbunătățind ținuta de drum și performanțele în condiții dificile, UX 300h dispune de un sistem E-FOUR îmbunătățit, cu un nou motor electric pe spate de 30 kW, care este de peste cinci ori mai puternic decât unitatea actuală. Pentru mai mult control, un nou mecanism de schimbare a treptelor de viteză prin cablu oferă, de asemenea, o operare plăcută și rapidă.

STIL METICULOS, PERSONALIZAT

Faceți ca experiența de condus UX să fie mai personală și optați pentru o culoare foarte clară sau pentru un finisaj sonic cu strălucire profundă. Versiunea F SPORT Design poate fi acum selectata în mai multe opțiuni de culoare, inclusiv în noul Sonic Copper, cu un plafon negru contrastant bi-tone care se extinde acum și la stâlpi. Cu ajutorul barelor de plafon negre suplimentare, al antenei negre tip rechin și al spoilerului de plafon - bucurați-vă de un aspect distinctiv incontestabil.

Întruchipând arta măiestriei Takumi, tapițeria din piele disponibilă pe UX este inspirată de „sashiko”. Aceasta este o tehnică tradițională japoneză de matlasare folosită la confecționarea echipamentelor pentru arte marțiale. Îmbunătățind aspectul scaunelor, pielea matlasată este decorată cu modele de perforații care formează curbe și gradații matematice în aliniere perfectă. De asemenea, este disponibil acum un interior fără piele, atât în stofă, cât și în tapițerie Tahara.

O INOVAȚIE ÎN SISTEMUL DE SIGURANȚĂ

UX 300h duce siguranța la un nou nivel, cu sisteme avansate de siguranță activă și de asistență pentru șofer prezente în cea mai recentă generație Lexus Safety System +, alături de funcții suplimentare care oferă o detectare îmbunătățită a riscurilor de accident.

Pentru a vă spori încrederea și confortul, Driver Monitor verifică dacă șoferii prezintă semne de oboseală sau neatenție. În plus, sistemul Proactive Driving Assist controlează frânele pentru a ajuta la păstrarea unei distanțe de siguranță față de participanții la trafic și față de obiectele din față, ajustând forța de asistență a direcției pentru a facilita o manevrare sigură și precisă.

Cu alerte vizuale și acustice, funcția exclusivă Safe Exit Assist de pe UX, echipat cu sistem de monitorizare a unghiului mort, avertizează șoferii și pasagerii în cazul în care traficul se apropie din spate, pentru a evita accidentele atunci când deschideți ușa.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ, AXATĂ PE ȘOFER

Oferindu-vă un lucru mai puțin de pierdut, cheia noastră Smart Digital Key1 sigură și convenabilă integrează toate funcțiile cheii inteligente Lexus în aplicația Lexus Link + de pe smartphone-ul dumneavoastră. Ținută în buzunar sau în geantă, vă permite să deblocați/încuiați și să porniți rapid și fără probleme mașina. De asemenea, aceasta poate fi partajată de la distanță cu până la cinci persoane.

UX 300h este îmbunătățit și mai mult cu un nou instrumentar de bord complet digital de 12,3"". Dispunerea și evidențierea ceasurilor de bord și a informațiilor se schimbă în funcție de modul de rulare selectat și pot fi personalizate. Ajutându-vă să rămâneți concentrat în timpul condusului, Head-Up Display-ul proiectează în culori direct pe parbriz, permițându-vă să verificați navigația, caracteristicile de siguranță, informațiile și setările audio fără a vă lua ochii de la drum.

1 Funcția de pornire a motorului a cheii Smart Digital Key nu va funcționa dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu un dispozitiv de imobilizare suplimentar și dacă cheia de imobilizare nu este prezentă în interiorul autovehiculului.