1. Masini noi
  2. UX Pre Sales
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS UX 300h

PREGATITI-VA SA SIMTITI MAI MULT

La volanul modelului compact de lux UX 300h, sunteti insotit de progrese tehnice si de un farmec electrizant. De la noua generatie Lexus Self-Charging Hybrid pana la sistemul revolutionar Lexus Safety System +, descoperiti cum UX 300h aduce entuziasm si emotie la fiecare deplasare.

MAI PUTERNIC. MAI EFICIENT. MAI MULTA DISTRACTIE.

Noua tehnologie Lexus Self-Charging Hybrid a modelului UX 300h combina un motor pe benzina de 2,0 litri super-eficient cu motoare electrice de mare putere, marind puterea sistemului la 199 CP. Oferind o economie de combustibil excelenta si senzatia de condus EV, experimentati o deplasare neintrerupta, fara probleme de autonomie. Si datorita unei baterii litiu-ion mai usoare, dar mai puternice, acceleratia este mai rapida si mai lina.

Imbunatatind tinuta de drum si performantele in conditii dificile, UX 300h dispune de un sistem E-FOUR imbunatatit, cu un nou motor electric pe spate de 30 kW, care este de peste cinci ori mai puternic decat unitatea actuala. Pentru mai mult control, un nou mecanism de schimbare a treptelor de viteza prin cablu ofera, de asemenea, o operare placuta si rapida.

STIL METICULOS, PERSONALIZAT

Faceti ca experienta de condus UX sa fie mai personala si optati pentru o culoare foarte clara sau pentru un finisaj sonic cu stralucire profunda. Versiunea F SPORT Design poate fi acum selectata in mai multe optiuni de culoare, inclusiv in noul Sonic Copper, cu un plafon negru contrastant bi-tone care se extinde acum si la stalpi. Cu ajutorul barelor de plafon negre suplimentare, al antenei negre tip rechin si al spoilerului de plafon - bucurati-va de un aspect distinctiv incontestabil.

Intruchipand arta maiestriei Takumi, tapiteria din piele disponibila pe UX este inspirata de „sashiko”. Aceasta este o tehnica traditionala japoneza de matlasare folosita la confectionarea echipamentelor pentru arte martiale. Imbunatatind aspectul scaunelor, pielea matlasata este decorata cu modele de perforatii care formeaza curbe si gradatii matematice in aliniere perfecta. De asemenea, este disponibil acum un interior fara piele, atat in stofa, cat si in tapiterie Tahara.

O INOVATIE IN SISTEMUL DE SIGURANTA

UX 300h duce siguranta la un nou nivel, cu sisteme avansate de siguranta activa si de asistenta pentru sofer prezente in cea mai recenta generatie Lexus Safety System +, alaturi de functii suplimentare care ofera o detectare imbunatatita a riscurilor de accident.

Pentru a va spori increderea si confortul, Driver Monitor verifica daca soferii prezinta semne de oboseala sau neatentie. In plus, sistemul Proactive Driving Assist controleaza franele pentru a ajuta la pastrarea unei distante de siguranta fata de participantii la trafic si fata de obiectele din fata, ajustand forta de asistenta a directiei pentru a facilita o manevrare sigura si precisa.

Cu alerte vizuale si acustice, functia exclusiva Safe Exit Assist de pe UX, echipat cu sistem de monitorizare a unghiului mort, avertizeaza soferii si pasagerii in cazul in care traficul se apropie din spate, pentru a evita accidentele atunci cand deschideti usa.

TEHNOLOGIE AVANSATA, AXATA PE SOFER

Oferindu-va un lucru mai putin de pierdut, cheia noastra Smart Digital Key1 sigura si convenabila integreaza toate functiile cheii inteligente Lexus in aplicatia Lexus Link + de pe smartphone-ul dumneavoastra. Tinuta in buzunar sau in geanta, va permite sa deblocati/incuiati si sa porniti rapid si fara probleme masina. De asemenea, aceasta poate fi partajata de la distanta cu pana la cinci persoane.

UX 300h este imbunatatit si mai mult cu un nou instrumentar de bord complet digital de 12,3"". Dispunerea si evidentierea ceasurilor de bord si a informatiilor se schimba in functie de modul de rulare selectat si pot fi personalizate. Ajutandu-va sa ramaneti concentrat in timpul condusului, Head-Up Display-ul proiecteaza in culori direct pe parbriz, permitandu-va sa verificati navigatia, caracteristicile de siguranta, informatiile si setarile audio fara a va lua ochii de la drum.

1 Functia de pornire a motorului a cheii Smart Digital Key nu va functiona daca autovehiculul dumneavoastra este echipat cu un dispozitiv de imobilizare suplimentar si daca cheia de imobilizare nu este prezenta in interiorul autovehiculului.