1. Masini noi
Incepand de la
56.345,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

 • NX 300h AWD

  2.5 Hybrid (194 CP) alimentare benzina

  Transmisie Continuu Variabilă | 4x4

  Arata mai multe Ascunde Selectati Selectat

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

3 Variante

3 Variante

 • NX 300h AWD (versiune:F Sport)

  Wagon 5 Doors

  € 59605.0

  Exploreaza
 • NX 300h AWD (versiune:Executive)

  Wagon 5 Doors

  € 56345.0

  Exploreaza
 • NX 300h AWD (versiune:Luxury)

  Wagon 5 Doors

  € 65395.0

  Exploreaza

O EXPERIENTA RAFINATA

Ramanand fideli crezului nostru de imbunatatire continua "Kaizen" , cockpit-ul NX este mai rafinat ca niciodata. Inca de la prima vedere, se evidentiaza ecranul de 10.3'' Lexus Premium Navigation, in timp cusaturile deosebit de precise si decorurile atent finisate augmenteaza experienta la volan. 

Suspensii regandite

Meticulos dezvoltata si riguros testata de echipa noastra de "Master Drivers" Takumi, Suspensia NX a fost regandita, in timp ce Suspensia Variabila Adaptiva ofera acum o gama extinsa de pana la 650 de trepte de ajustare.

Sustinerea sofatului intuitiv

Lexus Safety System+ va sustine perceptia in timp ce conduceti, ajutandu-va sa va mentineti cursul cu Asistenta la Pastrarea Benzii de Rulare, sa traversati zonele aglomerate cu Cruise Control-ul Adaptiv si sa evitati potentialele coliziuni cu alti participanti la trafic cu Sistemul Pre-Coliziune, ce poate chiar actiona frana atunci cand este nevoie.

Disponibil si in versiune F SPORT

Pentru o experienta mai dinamica, puteti opta penttru NX F SPORT, dotat cu grila fusiforma de un negru intens, suspensie mai responsiva, design interior caracteristic F SPORT si jante noi si distinctive. 

Sistem de propulsie Full Hybrid

Agilitatea urbana si stabilitatea SUV-ului NX 300h Hybrid au fost semnificativ imbunatatite. 


GALERIE NX

Descoperiți aspectul radical și provocator al modelului NX, proiectat pentru cei ce vor să se evidențieze în mediul urban.