1. Electrified
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
INTRODUCERE

LEXUS ELECTRIFIED*

Cu o experienta imbunatatita atat la interior, cat si la exterior, ne mandrim cu pionieratul si perfectionarea in electrificare. Descoperiti gama de vehicule Lexus Electrified, care ofera performanta fara compromisuri si o gama de optiuni care intruchipeaza luxul personal.

*O masina electrificata este o masina propulsata într-o anumită măsură de un motor electric. Unele masini electrificate, inclusiv hybrid și plug-in hybrid, au și un motor pe benzină. Altele, precum Lexus RZ, sunt complet electrice.

VIITORUL ESTE AICI

Gama de vehicule Lexus Electrified s-a nascut din misiunea de a aduce placerea de a conduce a viitorului in prezent. Am petrecut peste 15 ani pentru a crea o gama de masini electrificate care sa fie eficiente din punctul de vedere al costurilor si al consumului de energie, accesibile si dinamice, concepute pentru a satisface nevoile si preferintele oricarui sofer. In tot acest timp, ne-am concentrat pe progresele tehnologice care ne-au consacrat, pe siguranta de nivel superior si pe vehicule artizanale de lux care au consacrat marca Lexus. Bun venit in viitorul dumneavoastra electric.

EFICIENT

Pe langa reducerea emisiilor, gama noastra de vehicule electrificate reduce semnificativ si costurile de functionare.

PRACTIC

Alegeti dintr-o gama diversificata de masini electrificate care se potrivesc stilului dumneavoastra de viata, de la modele integral electrice pana la modele hibrid.

FARA ZGOMOT

Conduceti in pace si liniste pentru cei din jur, fara niciun compromis in ceea ce priveste placerea la volan si performanta.

EXPLORATI GAMA NOASTRA DE VEHICULE ELECTRIFICATE

PENTRU SATISFACTIE

INTEGRAL ELECTRIC

PENTRU COMODITATE

PLUG-IN HYBRID