1. Lexus Electrificat
Actiuni rapide
Actiuni rapide

LEXUS ELECTRIFICAT

IATA CUM SE SIMTE

De peste 15 ani, Lexus a inovat si perfectionat electrificarea, culminand prin productia de vehicule emotionante, eficiente si durabile. Motoarele silentioase protejeaza planeta si furnizeaza experiente dinamice la volan. Tehnologia lider la nivel mondial face totul mai sigur, mai fluid si mai luxos. Urmatoarea generatie este aici si este uimitoare.

TIPURI DE MOTORIZARI ELECTRIFICATE

 

Alegeti integral electric sau bucurati-va de echilibrul si controlul pe care vi-l ofera un Lexus Hybrid.

INTEGRAL ELECTRIC

Simplu de incarcat si uimitor de condus, vehiculele electrice Lexus combina puterea prietenoasa cu mediul cu precizia revigoranta savurat din habitaclul creat cu maiestrie de experti, complet conectat la un exterior aerodinamic.

 

AFLATI MAI MULTE

LEXUS HYBRID

Din momentul în care vă urcați la volanul unui Lexus Hybrid, autovehiculul dumneavoastră este pregătit să vă ducă oriunde doriți să mergeți. Bateria hibridă se încarcă singură în timp ce conduceți, încetiniți și frânați. Un autovehicul Lexus Hybrid combină puterea generată de combustibil și electricitate pentru o experiență prietenoasă cu mediul, eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil și concepută pentru confortul dumneavoastră. Fără priză. Fără motorină. Fără compromisuri.

AFLATI MAI MULTE

AUTONOMIE ELECTRIFICATA

Cum va doriti sa va simtiti in masina dumneavoastra Lexus? Va oferim o gama completa de masini electrice create cu meticulozitate pentru fiecare stil de viata si fiecare aventura pe sosea.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro

Read timed out