1. Lexus Electrificat
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LEXUS ELECTRIFICAT

NOUL LEXUS RX

In prezent, Lexus face ultimele retusuri unui model Full Electric nou-nout numit Lexus RZ

Construit pe o platforma dedicata complet noua, numita e-TNGA, a fost conceput pentru a oferi o experienta de condus incredibila, care va defini un nou standard pentru conducerea modelelor full electric, combinand confortul de nivel Lexus cu performanta dinamica superioara.

Datorita adaugarii unor tehnologii avansate, cum ar fi sistemul exclusiv de control al fortei de propulsie, numit DIRECT4, RZ va oferi o tinuta de drum si dinamica in viraje incredibile, oferind soferului un sentiment sporit de incredere si control.

Sistemul DIRECT4 controleaza dinamic forta de antrenare catre roti, optimizand in mod constant furnizarea de putere. Acest lucru ii permite lui RZ sa treaca fara probleme de la tractiunea fata la tractiunea spate sau la diferite combinatii de tractiune integrala intr-o clipa.

Noul RZ va fi disponibil si cu un sistem de top de directie prin cablu care ofera confort si comoditate prin eliminarea actiunii traditionale de mana peste mana pentru conducere sau parcare cu viteza mai mica. Imaginati-va ca faceti o intoarcere completa cu o simpla miscare a volanului. In acelasi timp, forma confortabila si unica a volanului ofera o vedere clara a tuturor informatiilor relevante, de la panoul de instrumente pana la afisajul heads-up al parbrizului.

Noul RZ va fi dezvaluit in prima jumatate a anului 2022.

VIITORUL MODEL FULL ELECTRIC LEXUS

AFLATI ULTIMELE NOUTATI DESPRE LEXUS RZ

*One Motion Grip va fi disponibil incepand cu prima jumatate a 2024

IATA CUM SE SIMTE

De peste 15 ani, Lexus a inovat si perfectionat electrificarea, culminand prin productia de vehicule emotionante, eficiente si durabile. Motoarele silentioase protejeaza planeta si furnizeaza experiente dinamice la volan. Tehnologia lider la nivel mondial face totul mai sigur, mai fluid si mai luxos. Urmatoarea generatie este aici si este uimitoare.

TIPURI DE MOTORIZARI ELECTRIFICATE

 

Alegeti integral electric sau bucurati-va de echilibrul si controlul pe care vi-l ofera un Lexus Hybrid.

LEXUS HYBRID

Performanta rafinata fara nevoia de a baga in priza, ingeniosul tren de rulare Lexus creaza o experienta fara cusur intre deplasarea in modul full electric si cel pe benzina.

FULL ELECTRIC

Fara combustibili sau emisii, doar sute de kilometrii parcursi in liniste, pana este nevoie sa faceti o pauza scurta pentru reincarcare. 

AUTONOMIE ELECTRIFICATA

Cum va doriti sa va simtiti in masina dumneavoastra Lexus? Va oferim o gama completa de masini electrice create cu meticulozitate pentru fiecare stil de viata si fiecare aventura pe sosea.

ES
ES Business
De la 60.084 EUR
LS
LS Executive
De la 127.205 EUR
LC Coupe
LC Coupe Luxury Coupe 2 usi
De la 118.477 EUR
LC Convertible
LC Convertible Sport Plus
De la 135.382 EUR
UX Electric
UX Electric Comfort SUV 5D
De la 48.795 EUR
NX
NX Business
De la 57.960 EUR

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro