1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PENTRU COMODITATE

PLUG-IN HYBRID

De la eficienta din punctul de vedere al costurilor pana la progrese tehnologice, descoperiti beneficiile si placerea de a conduce modelele noastre plug-in hybrid. Si descoperiti modelele din gama noastra de vehicule Lexus Electrified.

BENEFICIILE MODELELOR ELECTRIFICATE PLUG-IN HYBRID LEXUS

ORICE STIL DE VIATA

MAI MULTA FLEXIBILITATE

Experimentati ce e mai bun din ambele lumi cu un model plug-in hybrid din gama de vehicule Lexus Electrified, care se potriveste perfect stilului dumneavoastra de viata. Aducand confort oricarei calatorii, bucurati-va de o deplasare cu zero emisii si eficienta din punctul de vedere al costurilor in deplasarile mai scurte, folosind modul Vehicul Electric. Si relaxati-va in calatoriile mai lungi, avand siguranta ca modul de condus hybrid elimina preocuparile legate de autonomie.

PUTERE IMPRESIONANTA

PERFORMANTA FARA COMPROMISURI

Experimentati puterea, performanta si placerea de a conduce un model Lexus din gama noastra de modele plug-in hybrid. Dotat cu tehnologie electrificata de ultima generatie, modelul nostru RX 450h Plug-In Hybrid atinge 0-100 km in 6,5 secunde si are o autonomie in modul integral electric de pana la 65 km. Asa se simt 15 ani de pionierat si perfectionare in electrificare.

CUM FUNCTIONEAZA

TEHNOLOGIE AVANSATA

Modelele noastre plug-in hybrid din gama de vehicule Lexus Electrified au luat nastere din combinarea unui motor conventional pe benzina si a unei baterii de capacitate mai mare. Pentru mai mult confort, bateria are si functie de self-charging, dar poate fi incarcata si acasa sau la statiile publice. Convertind energia generata in timpul mersului pentru a spori puterea, reducand in acelasi timp consumul de combustibil, sistemul de propulsie cu functie de self-charging se activeaza automat atunci cand bateria scade sub un anumit nivel, operand eficient la viteze superioare in modul hibrid.

GASITI MODELUL DUMNEAVOASTRA PLUG-IN HYBRID DIN GAMA DE VEHICULE LEXUS ELECTRIFIED

CARE SUNT BENEFICIILE DE COSTURI?

OFERTE SI STIMULENTE

De la subventii guvernamentale pana la reducerea taxelor de drum pentru vehiculele plug-in hybrid, va veti bucura de siguranta ofertelor si stimulentelor exclusive.

ECONOMII DE COMBUSTIBIL

Datorita combinatiei dintre bateria electrica si motorul pe benzina, veti face economii la combustibil atunci cand conduceti un vehicul plug-in hybrid.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE PLUG-IN HYBRID

Un vehicul plug-in hybrid (PHEV) are atat un motor conventional pe benzina, cat si un motor electric. Bateria este mai mare decat la un vehicul hibrid standard, ceea ce inseamna ca puteti calatori mai departe fara emisii in modul EV, care foloseste doar energie electrica.

Vehiculele plug-in hybrid au doua surse de alimentare, atat un motor pe benzina, cat si o baterie electrica reincarcabila. Cand sunt incarcate, acestea functioneaza ca vehicule electrice in modul EV, ulterior combinandu-se cu motorul pe benzina cu tehnologie hibrid cu self-charging cand bateria este descarcata.

Da, au. Modelele plug-in hybrid pot fi incarcate atat la un punct de incarcare plug-in, cat si in timpul deplasarii, cu ajutorul tehnologiei self-charging.

Vehiculele plug-in hybrid pot functiona exclusiv pe energie electrica inainte de a comuta pe motorul pe benzina, deoarece bateria reprezinta principala sursa de alimentare. Vehiculele hibrid folosesc in acelasi timp benzina si energie electrica.

Cand un vehicul plug-in hybrid ramane fara baterie, acesta va comuta automat pe motorul conventional pe benzina pentru alimentare.

MAI MULTE MODELE HIBRID

PENTRU LIBERTATE

HIBRID CU FUNCTIE SELF-CHARGIN

Experimentati senzatia de libertate pe sosea cu modelele noastre hibrid cu functie self-charging din gama de vehicule Lexus Electrified. Reincarcati bateria in timpul deplasarii pentru relaxare completa si obtineti beneficii de costuri si emisii zero.

PENTRU ENTUZIASM

AUTOMOBIL HIBRID DE MARE PERFO

Conceput pentru a satisface nevoile soferilor care urmaresc performante de top in gama de vehicule electrificate, descoperiti modelul hibrid de mare performanta din gama de vehicule Lexus Electrified.