1. Electrified
  2. Full Range
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
GAMA COMPLETA

VEHICULE LEXUS ELECTRIFIED

Linistite, dar puternice. Convenabile, dar impresionante. Eficiente, dar de impact. Va veti bucura de experienta de a conduce un Lexus din gama noastra de masini electrificate, cu avantaje suplimentare pentru stilul de viata si calatorie.

DESCOPERITI GAMA NOASTRA DE MASINI ELECTRIFICATE

Pentru mai bine de 15 ani, am dezvoltat o gama de sisteme de propulsie electrificate pentru toate nevoile si stilurile de condus, astfel incat veti putea conduce un autovehicul Lexus Electrified care este perfect pentru dumneavoastra. Si continuam sa evoluam in zona masinilor electrificate, an dupa an.

In 2024, va puteti astepta la o gama mai larga de autovehicule cu sistemul nostru de propulsie hibrid cu performante de neegalat. Iar in 2025, puteti astepta 10 noi modele Lexus integral electrice si 10 noi modele hibrid. E momentul sa incepeti calatoria dumneavoastra in universul masinilor Lexus Electrified.