1. Masini noi
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

REFLECTATI STILUL DVS

DESCOPERITI ATMOSFERA MODELULUI DVS. LBX

Concepute pentru a se potrivi stilurilor de viata si personalitatilor unice, sunt disponibile diferite versiuni ale LBX. Cunoscute sub numele de atmosfere, LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION si LBX COOL au culori exterioare si stiluri interioare diferite.

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  LBX ELEGANT atrage toate privirile cu vopseaua sa uimitoare realizata de maestri Takumi. La interior, habitaclul superb finisat este decorat cu tapiterie vegana Tahara in nuante subtile Forest Brown sau Ammonite Sand.

 • LBX RELAX

  LBX RELAX are o vopsea cu un finisaj atragator care creeaza un aspect deosebit. La interior, puteti alege intre piele semi-anilina in Saddle Tan sau Negru, cu cusaturi distinctive Tatami. In plus, iluminarea ambientala este disponibila in 64 de culori diferite.

 • LBX EMOTION

  Bucurati-va de jantele de 18" din aliaj prelucrat si vopseaua bicolora a atmosferei LBX EMOTION. La interior, veti aprecia din plin tapiteria realizata de maestri Takumi, cu accente rosii pe scaune, consola centrala si ornamentele portierelor.

 • LBX COOL

  LBX COOL se remarca prin vopseaua sa bicolora. La interior, bucurati-va de un interior decorat cu piele intoarsa si detalii din cupru, precum si de un sistem de iluminat personalizabil care creeaza o ambianta potrivita starii dvs. de spirit.

CE ATI DORI SA FACETI IN CONTINUARE?

INTREBARI FRECVENTE

 1. Tot

Pe pietele europene, rezervarile pot fi facute online. Unele piete ofera rezervari gratuite, in timp ce altele solicita o mica taxa care este rambursabila integral. Va rugam sa retineti ca preturile sunt orientative si pot suferi modificari inainte de livrare din cauza unor factori independenti de vointa noastra, cum ar fi cresteri de impozite, taxe, rate ale dobanzii etc. Veti fi anuntat cu privire la orice modificari si puteti anula comanda inainte de livrare.

LBX este cel mai accesibil model premium Lexus de pana acum, fara compromisuri in ceea ce priveste luxul. Pretul de pornire este de 38,227.56 EURO

Da.

Automobilele Lexus hibrid cu functie Self-Charging combina benzina si energia electrica, asigurand o disponibilitate constanta fara incarcare externa. Sistemul optimizeaza eficienta in diferite conditii de rulare, bateria incarcandu-se continuu in timpul deplasarii sau in timpul franarii, intruchipand angajamentul Lexus fata de tehnologia avansata si sofatul sustenabil.

In gama Lexus, un SUV compact intruchipeaza o categorie de SUV-uri mai mici, depasind de obicei SUV-urile subcompacte la nivel de dimensiune, dar ramanand mai compact decat SUV-urile medii. SUV-ul compact este un tip de automobil popular datorita stilului sau de condus distractiv si agil. 

LBX are un ampatament de 2.580 mm si o lungime de 4.190 mm, o latime de 1.825 mm si o inaltime de 1.545 mm. 

LBX vine de la Lexus Breakthrough Crossover.

Da. LBX este echipat cu cel mai recent sistem Lexus Link Connect, care poate fi utilizat prin intermediul unui ecran tactil de 9,8 inchi, care include asistentul „Hey Lexus”.

Da. Integrarea smartphone-urilor este posibila prin intermediul unei conexiuni wireless sau prin cablu pentru Apple CarPlay.

Da. Integrarea smartphone-urilor este disponibila prin intermediul unei conexiuni prin cablu pentru Android Auto.

LBX este disponibil in patru atmosfere distincte care va permit sa alegeti un LBX care sa va exprime cel mai bine personalitatea. Subtilitatea sofisticata a atmosferei ELEGANT si atemporalitatea RELAX sau angajamentul dinamic EMOTION si individualitatea COOL.