1. Masini noi
  2. Highlights
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
44.194 €

Bun venit extraoptiunilor emblematice

DRCC

SISTEM CRUISE CONTROL DINAMIC CU RADAR

"Acest sistem foloseste un senzor radar cu unde milimetrice si o camera pentru a detecta autovehiculul din fata si pentru a mentine o distanta adecvata. Daca autovehiculul din fata se opreste, LBX se va opri si el. Cand autovehiculul din fata se misca din nou, o veti face si dumneavoastra. Sistemul recunoaste rapid traficul din fata si, impreuna cu sistemul de detectare a benzii de rulare, asigura o linie mai naturala de deplasare in curbe. "

HABITACLU TAZUNA 12,3”

INSTRUMENTAR DE BORD DIGITAL DE 12,3"

"Conceptul Tazuna este imbunatatit si mai mult de noul instrumentar de bord complet digital de 12,3” al modelului LBX, prezent pe un Lexus pentru prima oara. Dispunerea si evidentierea contoarelor si a informatiilor se schimba in functie de modul de rulare selectat si pot fi personalizate. "

13 DIFUZOARE MARK LEVINSON®

SISTEM AUDIO MARK LEVINSON® PREMIUM SURROUND CU 13 DIFUZOARE

Habitaclul aproape silentios al modelului LBX reprezinta spatiul perfect pentru noul sistem audio Mark Levinson® Premium Surround Sound cu 13 de difuzoare proiectat la comanda. Creat de partenerii nostri exclusivi pentru domeniul audio, acest sistem este optimizat in functie de arhitectura interioara a automobilului. Oferind o experienta home theater pe 7.1 canale fara egal, folosind un nou sistem 3D Surround Mark Levinson® Surround si Quantum Logic Immersion, ClariFi analizeaza sursa de sunet comprimat si completeaza datele pierdute pentru o calitate exceptionala a sunetului. Imbunatatind si mai mult experienta tip sala de concert, subwooferul amplasat in portbagaj produce un sunet bogat si puternic, exprimand clar atmosfera si conturul muzicii originale.

CHEIE DIGITALA INTELIGENTA

CHEIE DIGITALA INTELIGENTA NOUA

"Un lucru mai putin de pierdut, cheia noastra digitala inteligenta - sigura si convenabila - integreaza toate functiile cheii inteligente Lexus in aplicatia Lexus Link + de pe smartphone-ul dumneavoastra. Tinuta in buzunar sau in geanta, va permite sa deblocati/blocati portierele si sa porniti fara probleme masina. Poate fi partajata de la distanta intre pana la cinci persoane. "

POST https://aph-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/car-config/ro/ro?path=highlights/380ca8ce-45ad-40ba-b3a6-6f6389a12c14&useLbxJourney=true with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/highlights","configure":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/build","specs":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/highlights","configure":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/build","specs":"https://www.lexus.ro/new-cars/lbx/specifications"}}}}