1. Electrified
  2. Electrified Pioneers
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFIED

PIONIERI IN ELECTRIFICARE

În 2004, Lexus a lansat primul hibrid de lux din lume. Astăzi, majoritatea hibridelor prezente pe șosele sunt Lexus. Mai mult, în 2016 am livrat hibridul cu numărul 1 milion.

TEHNOLOGIE LIDER IN INDUSTRIE

De la lansarea primului nostru sedan de lux, acum peste 30 de ani, Lexus a devenit sinonim pentru design exceptional, calitate si maiestrie. Probabil si mai important, suntem pionieri si lideri in electrificarea masinilor de lux.

De peste 15 ani, Lexus a creat tehnologie de talie mondiala pentru a imbunatati experienta umana si pentru a oferi beneficii societatii. Din pozitia de lider mondial in tehnologii de electrificare, inovatii precum reductorul cu 2 trepte si sistemul hibrid multi-stage au stabilit standardele pentru un viitor integral electric.

MAIESTRII TAKUMI

Tehnologia ultra-moderna a vehiculelor noastre este combinata cu traditia maiestrilor nostri ‘Takumi’. Atentia la detalii poate fi observata in toate aspectele, de la superba vopsea finisata manual, pana la asamblarea componentelor electrice.

Veti parcurge o calatorie revigoranta din confortul scaunelor din piele cusuta manual pe baza unui design inspirat de tehnica traditionala japoneza de matlasare "sashiko", ce aduce atat rezistenta cat si stil distinctiv tapiteriei.

Intr-un final, inainte ca vehiculul sa ajunga la dumneavoastra, este verificat si reverificat pentru a fi perfect. Era electrificarii ofera calitate atemporala.

CONCEPTUL LF-30

Nu ne permitem sa dormim pe laurii succesului nostru, motiv pentru care am lansat recent conceptul LF-30. Creat pentru a transforma placerea, vehiculul ofera control concentrat in jurul soferului si un ambient luxos, toate imbracate intr-un exterior elegant si futurist. Beneficiind de peste 2 decenii de experienta in electrificare, cu motoarele sale electrice in linie, directia electrica si Sistemul Lexus de Control Avansat al Posturii, promite o experienta de condus unica.

Un interior inovativ foloseste tehnologii autonome si un nou sistem avansat de control al posturii ce augmenteaza placerea condusului. Interfete de noua generatie includ control prin gesturi si prezentarea informatiilor cu privire la vehicul prin intermediul Realitatii Augmentate. Opacitatea geamurilor laterale poate fi liber ajustata, permitandu-va o vedere expansiva asupra peisajului inconjurator sau intimitate atunci cand va doriti sa va contopiti cu masina.