1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Cum functioneaza tehnologia hibrida Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS HYBRID

CUM FUNCȚIONEAZĂ TEHNOLOGIA HIBRIDĂ

Pentru o experiență electrificată fără probleme, puteți monitoriza nivelul de încărcare și autonomia modelului NX 450h+ de la distanță, folosind telefonul mobil. Lexus Link va localiza și stațiile de încărcare din întreaga Europă, permițându-vă să verificați disponibilitatea, viteza de încărcare și prețul.

COMBINAȚIA OPTIMĂ DE BENZINĂ ȘI ELECTRICITATE

PORNIRE LINĂ

Întotdeauna gata de drum. În momentul în care vă așezați la volan, bateria cu autoîncărcare va fi pregătită, fără a fi nevoie de conectare la priză sau încărcare peste noapte.

Condusul urban este cea mai bună modalitate de a vă bucura de modul complet electric, cu zero emisii și fără consum de combustibil la viteze reduse*. Datorită manvrabilității agile în cele mai aglomerate intersecții, este adaptat perfect stilului de viață citadin.

*Pentru momentele în care aveți nevoie de un plus de putere la viteze mici, motorul termic oferă suport.

PUTERE COMBINATĂ

Cu hibridele Lexus beneficiați de putere și eficiență, datorită celor două surse de energie.

Prin cooperarea lină a celor două motoare, sistemul hibrid monitorizează condițiile de condus pentru a coordona ambele surse de putere atunci când este necesar, fie la accelerare, în trafic, sau la rularea pe șosele mai rapide.

FRÂNARE INTELIGENTĂ

Într-un Lexus Hybrid, energia este conservată cu atenție.

Bateria dumneavoastră se încarcă în fiecare moment de condus. Nu doar în mișcare, ci chiar și atunci când opriți sau încetiniți, sistemul nostru regenerativ de frânare recuperează mai multă energie.