1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Benefits
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SELF-CHARGING HYBRID

BENEFICII

Tehnologia Lexus Hybrid afectează mai puțin mediul înconjurător și portofelul dumneavoastră. Grație consumului mai eficient de combustibil și a nivelului redus de emisii, puteți reduce și costurile de întreținere și de funcționare.

MAI ECOLOGICE


Sistemele noastre Hybrid sunt ecologice și reduc emisiile nocive de gaze la o zecime din standardul diesel Euro 6 din 2014.

Multe metropole și orașe mari din UE au creat Zone cu emisii reduse ca parte a misiunii UE de a deveni neutră din punct de vedere al impactului asupra climei.

Autovehiculele cu niveluri ridicate de emisii fie nu au voie să circule în aceste zone, fie trebuie să plătească o taxă pentru a putea intra. Autovehiculele cu emisii reduse precum Lexus Hybrid pot intra gratuit.

COSTURI MAI MICI

În mod normal, autovehiculele Hybrid sunt mai rentabile din punct de vedere al costurilor de cumpărare, deținere și funcționare decât un model diesel echivalent.

Costuri mai mici de întreținere

Pe termen lung, pot fi realizate economii majore privind costurile de întreținere, deoarece sistemul hibrid nu are ambreiaj, curea de distribuție, demaror, alternator etc.

De asemenea, costurile pentru piesele de schimb sunt semnificativ reduse, deoarece uzura plăcuțelor de frână și a anvelopelor pentru hibridele Lexus este mai mică, ceea ce duce la economii suplimentare.

O verificare anuală a stării de funcționare a hibridului este cea mai bună metodă de a vă asigura că profitați din plin de toate avantajele Lexus-ului dvs. hibrid. Verificarea stării de funcționare a hibridului este gratuită la orice intervenție într-un service Lexus. Dar dacă mai este până la verificarea anuală, puteți să vă asigurați că mașina este în regulă cu ajutorul unei verificări individuale a stării de funcționare a hibridului.

MAI UȘOR DE UTILIZAT

Lexus Hybrid înseamnă fără prize. Fără motorină. Fără compromisuri. Nu va trebui niciodată să conectați un Lexus Hibrid la priză - ele sunt mereu gata să vă ducă oriunde trebuie să mergeți, oricât de departe ar fi.

CONVENABIL ȘI CONFORTABIL

Modelele Lexus Hybrid au transmisii automate, ceea ce le face mai ușor și mai placate la condus. Toate vehiculele testate au primit 5 Stele la testele Euro NCAP și, pentru o liniște sufletească suplimentară, există o garanție de 5 ani / 100.000 km * pe sistemul HV **.

*Oricare se atinge primul
**Baterie HV, Modul control baterie HV (ECU), Modul control HV (ECU), inversat cu convertor