1. Electrified
  2. Why drive Lexus Electrified
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFIED

DE CE SA CONDUCETI UN LEXUS ELECTRIFIED

Ducand luxul, maiestria si grija la un alt nivel, gama noastra de vehicule electrificate Lexus sporeste placerea pura de a conduce. Combinand solutiile perfecte, dar practice cu caracteristici benefice atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediu, simtiti puterea masinilor electrificate.

BENEFICIILE VEHICULELOR ELECTRIFICATE

EFICIENTE, DAR DE IMPACT

Mai eficiente atat pentru portofelul dumneavoastra, cat si pentru mediu, gama noastra de vehicule electrificate aduce o diferenta semnificativa. Asteptati-va sa primiti reduceri la taxele de drum si un impozit redus pentru autovehicule. Economisiti combustibil si costul de reparatii prin necesitati reduse de revizie si sisteme dinamice. Si conduceti cu siguranta ca generati zero emisii in modul integral electric.

CONVENABIL, DAR PERSONALIZAT

Deoarece avem o gama diversificata de masini integral electrice si hibride, veti gasi fara eforturi o masina care se potriveste autentic stilului dumneavoastra de viata. Alegeti o masina ecologica, cu autoincarcare perfecta, pentru o calatorie relaxata. Sau bucurati-va de puterea si acceleratia distinctive, amplificate de motorul electric, si alegeti un model hibrid de performanta.

LINISTIT, DAR PUTERNIC

Datorita zgomotului redus al motoarelor noastre electrice, puteti conduce in liniste si pace. Proiectata pentru confort, tehnologia noastra avansata de tractiune integrala Direct4 aduce placerea de a conduce Lexus in orice deplasare. Avand o operare intuitiva care creeaza o acceleratie lina, dar puternica, precum si stabilitate optima, Lexus nu face niciun compromis in ceea ce priveste performanta.
INTRETINERE SIMPLA

INCARCARE PERFECTA

Prioritatea noastra este sa cream o experienta lina si linistita la volanul modelelor electrificate Lexus, prin eliminarea tuturor problemelor de incarcare. Relaxati-va si descoperiti raspunsul la intrebari legate de costul sau durata incarcarii masinii dumneavoastra electrificate, precum si alte raspunsuri linistitoare.
BATERIE SI AUTONOMIE

MERGETI MAI DEPARTE

Duceti experienta la volan la urmatorul nivel cu progresele tehnologiei noastre Lexus Electrified. Simtiti-va multumit la volan, bucurandu-va de autonomia impresionanta a motoarelor integral electrice si hibride. Si descoperiti sistemul de management al bateriei Lexus, precum si informatii despre reciclarea bateriei.
OFERTE SI SUBVENTII

DESCOPERITI STIMULENTELE

Cand pasiti in lumea vehiculelor Lexus Electrified, profitati de beneficii de mediu si de reduceri de costuri, precum si de o serie de stimulente disponibile pentru modelele electrice. Aflati mai multe despre posibile subventii guvernamentale, despre eliminarea taxelor auto pentru vehicule electrice pana in 2025, despre rata redusa a impozitului auto si multe altele.
UN VIITOR ELECTRIFICAT

INOVATOR PENTRU DUMNEAVOASTRA

Povestea noastra despre pionierat si perfectionare in electrificare a stabilit standardul pentru un viitor integral electric. Am proiectat gama noastra de modele electrificate si tehnologia pornind de la nevoile soferului; va veti bucura de fericire si entuziasm in deplasare, avand in acelasi timp siguranta ca nu afectati mediul inconjurator.