1. Lexus Electrificat
 2. Integral Electric
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

INTEGRAL ELECTRIC

Simplu de incarcat si uimitor de condus, vehiculele electrice Lexus combina puterea prietenoasa cu mediul cu precizia revigoranta savurat din habitaclul creat cu maiestrie de experti, complet conectat la un exterior aerodinamic.

 • In prezent, Lexus face ultimele retusuri unui model Full Electric nou-nout numit Lexus RZ

  Construit pe o platforma dedicata complet noua, numita e-TNGA, a fost conceput pentru a oferi o experienta de condus incredibila, care va defini un nou standard pentru conducerea modelelor full electric, combinand confortul de nivel Lexus cu performanta dinamica superioara.

  Datorita adaugarii unor tehnologii avansate, cum ar fi sistemul exclusiv de control al fortei de propulsie, numit DIRECT4, RZ va oferi o tinuta de drum si dinamica in viraje incredibile, oferind soferului un sentiment sporit de incredere si control.

  Sistemul DIRECT4 controleaza dinamic forta de antrenare catre roti, optimizand in mod constant furnizarea de putere. Acest lucru ii permite lui RZ sa treaca fara probleme de la tractiunea fata la tractiunea spate sau la diferite combinatii de tractiune integrala intr-o clipa.

  Noul RZ va fi disponibil si cu un sistem de top de directie prin cablu care ofera confort si comoditate prin eliminarea actiunii traditionale de mana peste mana pentru conducere sau parcare cu viteza mai mica. Imaginati-va ca faceti o intoarcere completa cu o simpla miscare a volanului. In acelasi timp, forma confortabila si unica a volanului ofera o vedere clara a tuturor informatiilor relevante, de la panoul de instrumente pana la afisajul heads-up al parbrizului.

  Noul RZ va fi dezvaluit in prima jumatate a anului 2022.

VIITORUL MODEL FULL ELECTRIC LEXUS

AFLATI ULTIMELE NOUTATI DESPRE LEXUS RZ

AFLATI MAI MULTE DESPRE MASINILE ELECTRICE

Simplu de încărcat și antrenant de condus, mașinile noastre electrice combină puterea cu o precizie exaltantă.

CONECTATI-VA LA VIITOR

Electric inseamna conectat. Tehnologia mobila si vehiculele colaboreaza in armonie pentru a oferi o gama larga de servicii - de la Find my Car pana la Service Booking – ce asigura eficienta si siguranta calatoriilor.