1. Electrified
  2. All Electric
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFICAT

AUTOVEHICULE COMPLET ELECTRIC

Sunteti pregatit sa experimentati performanta uimitoare a unui Lexus EV? Aproape silentios, extrem de rafinat, fabricat impecabil. Veti beneficia de costuri de revizie mai mici, de o retea de incarcare paneuropeana si de calitatea Lexus de clasa mondiala. Descoperiti mai jos cateva dintre avantajele Lexus EV, cum functioneaza acestea si mai multe despre UX 300e si RZ 450e.

BENEFICIILE UNUI LEXUS INTEGRAL ELECTRIC

TRADITIA INTALNESTE INOVATIA

PERFORMANTE FARA EGAL

Cu Lexus EV, sentimentul este personal. Datorita distributiei aproape perfecte a greutatii si rigiditatii extreme a caroseriei, condusul este lin si fara efort. In timp ce inginerii si expertii nostri creeaza ceea ce noi numim Lexus Driving Signature, condusul dobandeste un nou entuziasm.
PROIECTAT PENTRU SUSTENABILITATE

EFICIENTA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL COSTURILOR. EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC.

Cu masinile noastre integral electrice, bucurati-va de costuri de mobilitate mai mici datorita costurilor de intretinere mult mai mici, a avantajelor fiscale si a preturilor mai stabile la electricitate. Si calatoriti cu siguranta sustenabilitatii la bord, deoarece produceti mai putine emisii.
PERFORMANTA SILENTIOASA

ZGOMOT MINIM. CONFORT MAXIM.

Calm. Linistit. Fara intreruperi. Porniti la drum in compania muzicii, a conversatiei si a naturii, datorita masinilor noastre aproape silentioase, integral electrice. Cu o putere futurista, experimentati performantele uimitoare Lexus fara a va deranja pe dumneavoastra sau pe ceilalti.

CUM FUNCTIONEAZA AUTOVEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE?

Oferind o putere, performanta si eficienta de neegalat, Lexus EV ofera o experienta de condus fara egal.

Utilizand o baterie puternica litiu-ion, usor de incarcat, este suficient sa va conectati la o priza conventionala de acasa sau sa montati o priza de perete Lexus inteligenta si compacta. Pentru o libertate de miscare fara intreruperi, Reteaua de incarcare Lexus permite soferilor de autovehicule Lexus Electrificat accesul la peste 520.000 de puncte de incarcare publice din intreaga Europa.

Usor de intretinut, bateriile Lexus sunt echipate cu sisteme avansate de racire si incalzire pentru a le prelungi eficienta si durata de viata. Mai mult, oferim o schema de ingrijire extinsa a bateriei EV pe 10 ani (sau 1 milion de km), prin care soferii de autovehicule electrice participa la inspectiile tehnice periodice disponibile.

Cand vine vorba de ingrijirea personala a sistemului de propulsie al Lexus EV, cheia consta in accelerarea liniara si lina si in mentinerea masinii la rece atunci cand este posibil. In plus, conduceti mai inteligent cu ajutorul sistemului Lexus Link + de analiza si ghidare a conducerii. In acest fel, veti calatori mai eficient, atat pentru a economisi bani, cat si pentru a reduce consumul de energie.

AUTOVEHICULE LEXUS INTEGRAL ELECTRICE

SOLUTII INTELIGENTE

CUM SA VA INCARCATI AUTOVEHICULUL ELECTRIC LEXUS

Cu solutiile de incarcare a bateriilor acasa si in deplasare, mentinerea autovehiculului dumneavoastra Lexus Electrified pregatit in orice moment nu necesita niciun efort. Aflati mai multe despre optiunile si durata de incarcare, precum si despre utilizarea Retelei de incarcare Lexus si reducerile oferite de aceasta.

CARE SUNT AVANTAJELE IN MATERIE DE COSTURI?

FINANTARE FLEXIBILA

Cu Lexus Easy PCP, solutia noastra de finantare simpla, fiabila si personalizata centrata pe nevoile dumneavoastra, intrarea in lumea electrificata nu a fost niciodata mai usoara.

ECONOMII FISCALE SI STIMULENTE

Pentru a-i incuraja pe soferi sa treaca la autovehicule electrice, guvernele din tarile europene ofera cote de impozitare mai mici si stimulente pentru unitatile de incarcare la domiciliu.

COSTURI DE FUNCTIONARE MICI

Nu numai ca, pe termen lung, costurile cu energia electrica sunt mai mici si mai stabile decat cele cu combustibilii fosili, dar si costurile de intretinere, de uzura a componentelor si de anvelope sunt mai mici.

INTREBARI FRECVENTE PRIVIND AUTOVEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

Toate masinile noastre sunt echipate cu Lexus Safety System +, conceput pentru a va oferi un control mai mare si pentru a va ajuta sa evitati situatiile periculoase. Fiecare Lexus integral electric este proiectat cu atentie pentru a fi izolat si oprit rapid in cazul unui accident grav.

Nu trebuie decat sa va conectati la priza acasa sau sa opriti la o statie de incarcare publica. In prezent, in UE exista peste 150.000 de puncte de incarcare, iar acest numar ar trebui sa creasca la 2 milioane in urmatorii 5 ani. Desi unele puncte de incarcare publice ofera „acces liber”, adica utilizarea este gratuita, majoritatea apartin furnizorilor de retele, asa ca este posibil sa aveti nevoie de un card sau de o aplicatie mobila.

Pentru o incarcare mai rapida, puteti utiliza un incarcator de perete Lexus. Va sfatuim sa angajati un inginer profesionist pentru a va monta priza de incarcare pentru acasa, iar Lexus va va recomanda cu placere un partener de incredere pentru a efectua lucrarile. Pentru a fi linistit, acesta se va asigura ca instalatia electrica a unitatii este sigura si la standardul necesar.

Bateria care alimenteaza Lexus-ul dumneavoastra va tine, in general, pe toata durata de viata a autovehiculului. Investigatiile arata ca multe masini electrice au aproximativ 75% din capacitatea bateriei dupa 193.000 km (120.000 mile). Altele arata o longevitate si mai buna, cu o pierdere de 5% dupa 80.000 km si inca 5% dupa 241.000 km. In medie, soferul unei masini electrice parcurge doar aproximativ 15.000 km pe an, astfel ca majoritatea nu vor avea niciodata nevoie de o baterie noua.

Esential pentru planeta, atunci cand bateria Lexus ajunge la finalul duratei de viata, schema noastra de preluare asigura reciclarea ei in siguranta si responsabil. In prezent, recuperam peste 90% din bateriile noastre din Europa prin intermediul retelelor noastre de retaileri, dar obiectivul nostru este de a atinge o rata de preluare de 100% prin toate operatiunile noastre.

Daca aveti acces la o priza de incarcare la domiciliu si calatoriile dumneavoastra obisnuite sunt mai mici de 320 km (200 mile), atunci o masina integral electrica este o alegere excelenta. In plus, datorita stimulentelor guvernamentale si a taxelor reduse, acum ar putea fi momentul potrivit pentru a incepe calatoria electrificata si a va bucura de un condus mai ecologic.

Tehnologia EV a avansat considerabil in ultimii 10 ani. Reteaua de statii de incarcare este in crestere, iar temerile legate de autonomie devin tot mai putin ingrijoratoare pentru soferi, majoritatea proprietarilor de autovehicule electrice ajungand rareori la limita superioara a autonomiei lor. Desi pretul de achizitie poate parea o cheltuiala, multi considera ca, atunci cand isi calculeaza timpul de incarcare, costurile de functionare si de intretinere, proprietatea unui autovehicul electric este rentabila in timp.

Masinile electrice au mai putine piese mobile, nu au sistem de evacuare, sisteme de racire mai mici si mai eficiente, nu au ulei, nu au filtre de motor si nu au curele de distributie, ceea ce simplifica intretinerea si reduce costurile. In plus, uzura franelor este mai redusa, astfel incat va puteti astepta sa petreceti mai mult timp pe drum si mai putin in garaj.

Economiile incep de indata ce incepeti sa conduceti. Costurile energiei electrice tind sa fie mai stabile si mai usor de prevazut in timp decat cele ale motorinei si benzinei. Multi furnizori de energie electrica ofera tarife pentru autovehicule electrice cu costuri reduse, ajutandu-va sa incarcati la ore mai ecologice.

DESCOPERITI AUTOVEHICULE HIBRIDE LEXUS

PENTRU LIBERTATE

HIBRID CU FUNCTIE SELF-CHARGIN

Experimentati sentimentul de libertate si liniste sufleteasca cu un hibrid cu incarcare automata care se incarca in timp ce conduceti. Descoperiti avantajele in materie de costuri si explorati gama noastra completa de mai jos.

PENTRU COMODITATE

PLUG-IN HYBRID

Combinand un motor cu combustie conventional cu o baterie electrica, hibrizii nostri Plug-in se adapteaza stilului dumneavoastra de condus. Accesati informatiile de mai jos pentru a afla cum functioneaza si pentru a descoperi gama noastra.