1. Electrified
  2. Integral Electric
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFICAT

INTEGRAL ELECTRIC

Îmbrățișați viitorul condusului cu un automobil Lexus complet electric, care livrează putere, eficiență, tehnologie captivantă și o experiență la volan fără egal. Cheltuieli mai mici de carburant, mai puține emisii de CO2 și o călătorie lină și intuitivă sunt doar câteva dintre beneficiile de care vă puteți bucura.

INTEGRAL ELECTRIC

AFLATI MAI MULTE DESPRE MASINILE ELECTRICE

Simplu de incarcat si distractiv de condus, masinile noastre electrice combina puterea cuplului instant cu precizia motorului electric, toate savurate dintr-un interior fabricat de experti, conectat la un exterior aerodinamic.

LEXUS LANSEAZĂ UN MODEL ELECTRIC COMPLET NOU

NOUL LEXUS RZ

In aprilie 2022, Lexus a dezvaluit primul sau model electric pur, noul Lexus RZ 450e. Modelul beneficiaza de un design unic Lexus si o experienta de condus augmentata de tehnologia electrica.

NOUL UX 300E

Descoperiti o noua evolutie a primului Lexus electric, cu peste 40% autonomie aditionala, mai multe sisteme de siguranta si tehnologie mai avansata. 
LEXUS LINK

CONECTATIVA LA VIITOR

Electric inseamna conectat. Tehnologia mobila si masina functioneaza in armonie pentru a oferi o gama de servicii - de la functia Gaseste-mi masina pana la Programarea Service Online - ceea ce face calatoriile sa fie mai eficiente si sigure.