1. Owners
  2. Lexus Link App
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
O CONEXIUNE MAI BUNA

NOUA APLICATIE LEXUS LINK+

Noua aplicatie Lexus Link+ ofera soferilor o serie de servicii de conectivitate superioare pentru automobilele Lexus. Creata pornind de la conceptul de usurinta in utilizare, aplicatia va permite sa folositi smartphone-ul pentru a comunica cu automobilul de oriunde.

INTERFATA IMBUNATATITA

PLACERE SUPERIOARA DE A CONDUCE

Datorita noilor functii si actualizari, aplicatia Lexus Link+ ofera mai multa usurinta in utilizare si mai multa simplitate. Folosind interfata de utilizator imbunatatita, puteti sa personalizati ecranul initial pentru a include informatii utile, precum kilometrajul automobilului sau nivelul de combustibil. Noua aplicatie va ofera si control complet asupra notificarilor pe care le primiti, pentru o experienta cu adevarat personalizata.

UN PLUS DE CONTROL SI DE COMODITATE

INSTRUIRE PENTRU SOFATUL UNEI MASINI HIBRID

Descoperiti cum puteti sa profitati la maximum de automobilul dumneavoastra Lexus hibrid conducand in modul EV eficient.

CLIMATIZARE LA DISTANTA

Controlati incalzirea si aerul conditionat din interiorul automobilului de oriunde.

STAREA MASINII

Veti primi notificari daca ati uitat sa inchideti geamurile, sa stingeti farurile sau sa incuiati masina.

BLOCARE/DEBLOCARE DE LA DISTANTA

Asigurati de la distanta portierele descuiate ale automobilului sau permiteti altor persoane accesul la automobilul dumneavoastra.

DESTINATIILE MELE

Planificati de la distanta calatoriile, de pe telefon, apoi trimiteti itinerariul la sistemul de navigatie al automobilului si salvati destinatiile preferate.

SERVICE SI REVIZIE

Nu ratati nicio programare importanta la dealerul local Lexus, cu ajutorul mementourilor utile.

ASIGURARE HIBRID INTEGRAL

Bucurati-va de liniste si protejati-va automobilul Lexus cu economii la reinnoire.

ANALIZA CALATORIE

Urmariti deplasarile dumneavoastra, analizati stilul de conducere si inregistrati deplasarile in interes de serviciu.

MARTORI DE AVERTIZARE

Intelegeti semnificatia fiecarui martor si ce actiuni trebuie sa efectuati.

Revizia poate fi mai usoara. Sunt necesare doar cateva clicuri in aplicatia Lexus Link+ pentru a programa urmatoarea vizita in service, indiferent unde va aflati.

Nu veti mai rata niciodata o programare in service, cu ajutorul mementourilor de revizie bazate pe kilometrajul real al automobilului dumneavoastra. Asigurati-va ca masina dumneavoastra are mereu performante optime.

Cat timp sunteti proprietar de Lexus, va asiguram ca veti primi permanent servicii de exceptie pentru clienti. Stim ca asteptarile dumneavoastra sunt extrem de ridicate; la urma urmei, ati ales un Lexus.

Conectati pana la 10 dispozitive la reteaua Wi-Fi din automobilul dumneavoastra si monitorizati in aplicatie consumul de date.

In functie de gravitatea accidentului, sistemul informeaza contactele de urgenta alese.

LEXUS LINK+

DESCARCATI APLICATIA