1. Electrified
  2. Why drive Lexus Electrified
  3. Charging
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SOLUTII INTELIGENTE

INCARCAREA MASINILOR LEXUS

Modelul dumneavoastra Lexus Electrified a fost conceput sa se potriveasca oricarui stil de viata si oricarei aventuri. Descoperiti cat de usor se incarca. Descoperiti tot ce trebuie sa stiti, de la costuri pana la locatiile punctelor de incarcare.

CAT COSTA INCARCAREA ELECTRICA?

Exista solutii rapide si puternice atat pentru incarcarea acasa, cat si pentru incarcarea la statiile de incarcare publice, si exista diferente de costuri intre cele doua optiuni.

Incarcarea acasa peste noapte este semnificativ mai eficienta din punct de vedere al costurilor decat incarcarea pe parcursul zilei, deoarece unii furnizori ofera tarife mai mici in acest interval orar.

Cand vine vorba de economiile de costuri pe termen lung ale unui model electric, acestea se pot calcula prin comparatie cu un model pe combustibil traditional. Costurile cu electricitatea sunt mai mici si mai stabile pe termen lung.

CAT DUREAZA INCARCAREA?

EFICIENTA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL COSTURILOR

INCARCARE ACASA

Atunci cand incarcati complet bateria vehiculului dumneavoastra electric, luati in calcul 4-8 ore de incarcare neintrerupta pentru prizele de 7kW. Durata va fi diferita in functie de autovehicul si de modelele de incarcare. Nu numai ca incarcarea peste noapte acasa se potriveste perfect stilului dumneavoastra de viata, dar va fi si mai eficienta, atunci cand cererea de electricitate este scazuta.
INCARCARE RAPIDA

IN DEPLASARE

Odata cu progresul tehnologiei Lexus Electrified, soferii modelelor electrice si hibrid se pot astepta sa incarce complet bateria autovehiculului in 3-4 ore la majoritatea celor 150.000 de puncte de incarcare publica disponibile in Uniunea Europeana. Cu incarcarea rapida la 50 kW, aceste statii pot incarca bateriile pana la 80% in doar 30 de minute. Asadar, veti putea reveni pe drum fara efort.

CUM SE INCARCA O MASINA ELECTRICA

INCARCARE ACASA

SMART WALLBOX

Atunci cand incarcati modelul dumneavoastra electric sau hibrid acasa, puteti folosi o priza conventionala. Cu toate acestea, pentru eficienta si comoditate maxima, va recomandam sa instalati un wallbox inteligent si compact acasa. In unele tari se ofera subventii de pana la 75% din costul initial al unei prize de incarcare la domiciliu.
INCARCARE LA STATII PUBLICE

CABLU DE INCARCARE

Pentru a incarca in deplasare, veti avea nevoie de un cablu de incarcare pentru a accesa punctele de incarcare care nu sunt dotate cu cablu. 
PORNIRE PERFECTA

INSTALARE CU EXPERTI

Pentru a fi complet linistiti cand instalati priza de incarcare pentru acasa, apelati la un inginer specializat. La Lexus, va vom recomanda cu placere un partener de incredere care sa faca lucrarea, asigurand stabilitatea si securitatea cablajului pentru unitatea de incarcare la standardele necesare.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE INCARCARE

Da, se poate. Daca instalati o priza de incarcare dedicata de uz casnic, veti putea incarca masina din confortul propriei locuinte.

Daca nu aveti o priza de incarcare dedicata de uz casnic, puteti incarca masina electrica folosind o priza obisnuita. Aceasta metoda de incarcare este insa mult mai lenta si mult mai putin eficienta.

Atunci cand sunteti in deplasare cu modelul dumneavoastra electric, puteti accesa diferite statii de incarcare publica atunci cand este necesar. Va recomandam sa pastrati la indemana cablul de incarcare pentru situatiile in care statiile publice nu sunt dotate cu cablu.

Este perfect in regula sa lasati masina dumneavoastra electrica sau hibrid la incarcat peste noapte. In plus, incarcarea peste noapte este mai eficienta din punct de vedere al costurilor, deoarece unii furnizori ofera tarife mai mici in acest interval orar.

Puteti conduce si puteti detine o masina electrica fara sa aveti o priza de incarcare acasa, deoarece exista statii de incarcare publica pe care le puteti utiliza.