1. Electrified
  2. Why drive Lexus Electrified
  3. Offers & Incentives
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
BUCURATI-VA DE OFERTE EXCLUSIVE

OFERTE SI STIMULENTE

Explorati beneficiile financiare ale modelelor electrificate, create pentru mai multa eficienta, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru planeta.

PASI UTILI SPRE ELECTRIFICARE

Treceti cu incredere la volanul autovehiculului dumneavoastra Lexus Electrified beneficiind de ofertele si stimulentele exclusive pentru soferii de autovehicule electrice. De la scutiri de impozite pana la subventii guvernamentale accesibile, descoperiti puterea electrificarii.

ECONOMISITI PANA LA 350 GBP

SUBVENTII GUVERNAMENTALE

Conceput pentru a ajuta soferii sa paseasca in lumea electrificarii, Biroul pentru Autovehicule cu Emisii Zero (OZEV) din cadrul guvernului Regatului Unit subventioneaza pana la 75% din costul de achizitie si de instalare al unei statii de incarcare de uz casnic. Soferii economisesc pana la 350 GBP, iar sistemele de top devin mai accesibile, precum statia de incarcare premium Alfen Eve S Line cu HIVE integrat, disponibila la un pret de doar 589 GBP.
REDUCERI EXCLUSIVE

EFICIENTA COSTURILOR

In afara de eficienta pentru mediu a modelelor electrificate, va puteti bucura de eficienta costurilor beneficiind de reduceri exclusive pentru modelele electrice. Profitati la maximum de scutirea de taxe de drum pentru vehiculele integral electrice si de reducerea taxei de drum pentru vehiculele plug-in hybrid pana in 2025, precum si de eliminarea taxei de aglomerare din Londra. Si profitati de o rata a impozitului auto de 2%.