1. Electrified
  2. Performance Hybrid
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFICAT

AUTOVEHICULE HIBRIDE DE MARE PERFORMANTA

Fiind primul hibrid Lexus cu motor turbo, nu este de mirare ca Lexus RX 500h Performance Hybrid ofera o putere electrificata si o acceleratie de neegalat la fiecare deplasare. Conceput pentru cei care cauta atat euforie, cat si o manevrabilitate uimitoare, explorati mai jos cum functioneaza acest nou hibrid.

AVANTAJELE LEXUS HIBRID DE MARE PERFORMANTA

EXPERIENTA UIMITOARE

FERICIRE IN MISCARE

Eficient. Puternic. Elegant. Noul Lexus hibrid de mare performanta RX 500h ofera o noua experienta electrificata revigoranta la care veti ravni mereu. A fost proiectat cu maiestrie in Japonia si testat la limita in intreaga lume pentru un plus de performanta si de reactie. Descoperiti un nou tip de placere a condusului.

Lexus RX 500h driving on a road
A person next to a parked Lexus RX
SENZATII TARI DE NEEGALAT

ARHITECTURA NOUA. PERFORMANTA NOUA.

Cu o putere electrificata de varf, automobilul hibrid de mare performanta RX 500h este primul hibrid turbo Lexus. Cu un sistem de propulsie hibrid imbunatatit, motorul turbo pe benzina de 2,4 litri si cutia de viteze automata cu 6 trepte livreaza 371 CP DIN sau 273 kW pentru a atinge 0-100 km/h in doar 6,2 secunde.

CUM FUNCTIONEAZA HIBRIDUL DE MARE PERFORMANTA?

TEHNOLOGIE DIRECT4

EUFORIE CU TRACTIUNE INTEGRALA

Oferind o putere nelimitata si o manevrabilitate dinamica personalizata datorita tractiunii integrale DIRECT4, experimentati stabilitatea la viteze mari in hibridul de mare performanta RX 500h. O noua tehnologie exclusiva a sistemului de propulsie Lexus, DIRECT4 functioneaza prin coordonarea perfecta a cuplului si a franarii catre toate cele patru roti pentru a optimiza postura si performanta in functie de conditiile de condus si de intentiile soferului. Relaxati-va si bucurati-va de un condus mai receptiv si mai intuitiv.
EXPERIENTA DE TOP LEXUS

SIMTITI-VA MAI APROAPE DE MASINA DUMNEAVOASTRA

La dialogul natural dintre sofer si autovehicul creat de tractiunea integrala DIRECT4 se adauga mai multe imbunatatiri. Cu o noua suspensie spate multi-link, o platforma mai usoara, dar mai rigida si un centru de greutate mai jos, hibridul de mare performanta RX 500h ofera soferilor mai mult control, confort si incredere. Este cea mai buna executie de pana acum a conceptului nostru Lexus Driving Signature.

AUTOVEHICULELE NOASTRE HIBRIDE DE MARE PERFORMANTA

CARE SUNT AVANTAJELE IN MATERIE DE COSTURI?

FINANTARE FLEXIBILA

Cu Lexus Easy PCP, solutia noastra de finantare simpla, fiabila si personalizata centrata pe nevoile dumneavoastra, intrarea in lumea electrificata nu a fost niciodata mai usoara.

ECONOMII FISCALE SI STIMULENTE

Pentru a-i incuraja pe soferi sa treaca la autovehicule electrice, guvernele din tarile europene ofera cote de impozitare mai mici si stimulente pentru unitatile de incarcare la domiciliu.

COSTURI DE FUNCTIONARE MICI

Autovehiculele hibrid consuma cu pana la 30% mai putin combustibil pe kilometru fata de motoarele conventionale. Astfel, reduceti costurile pentru combustibil, iar costurile de intretinere, de uzura a componentelor si pentru anvelope sunt, de asemenea, mai mici.

INTREBARI FRECVENTE PRIVIND AUTOVEHICULUL HIBRID DE MARE PERFORMANTA

Lexus hibrid de mare performanta este o arhitectura hibrida inovatoare, alcatuita dintr-un motor turbo de 2,4 litri si o cutie de viteze automata cu 6 trepte.

Utilizand aceeasi tehnologie ca si autovehiculele noastre hibride cu incarcare automata, motorul hibrid de mare performanta utilizeaza doua surse de energie - un motor electric alimentat de o baterie si un motor cu combustie pe benzina pentru a oferi ce e mai bun din ambele lumi in condusul electrificat.

Da. Cu un motor hibrid de mare performanta va puteti bucura de aceleasi beneficii ca si celelalte autovehicule electrificate cu functie self-charging ale noastre, care se incarca in timp ce conduceti.

Comparatiile exacte vor depinde de selectia modelului. Cu Lexus RX, diferenta consta in putere.

 

Sistemul hibrid Lexus Self-Charging al modelului 350h orchestreaza perfect puterea de la un motor pe benzina de 2,5 litri si de la motorul (motoarele) electric(e), furnizand 250 CP DIN sau 184 kW. Rezulta o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 7,9 secunde. Hibridul de mare performanta RX 500H ofera si mai multa putere si euforie, utilizand o noua arhitectura hibrida formata dintr-un motor turbo de 2,4 litri si o cutie de viteze automata cu 6 trepte, acesta livreaza 371 CP DIN sau 273 kW pentru o viteza antrenanta de 0-62 mph (0-100 km/h) in 6,2 secunde.

Nu. Autovehiculele hibride Lexus cu functie self-charging nu au nevoie de conectare la priza pentru a se reincarca. Bateria se va reincarca pe masura ce conduceti si folositi ECB-R: Sistem de franare controlat electronic - regenerativ atunci cand franati.

MAI MULTE AUTOVEHICULE HIBRIDE LEXUS

PENTRU COMODITATE

PLUG-IN HYBRID

Combinand un motor cu combustie conventional cu o baterie electrica, hibrizii nostri Plug-in se adapteaza stilului dumneavoastra de condus. Accesati informatiile de mai jos pentru a afla cum functioneaza si pentru a descoperi gama noastra.

PENTRU SATISFACTIE

INTEGRAL ELECTRIC

De la eficienta din punct de vedere al costurilor si al protectiei mediului, pana la o varietate de optiuni de incarcare, proprietarii de Lexus EV beneficiaza de numeroase avantaje. Descoperiti-le pe toate si vedeti toata gama noastra complet electrica.