1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
DISCOVER LEXUS

PERFORMANTA

Performanta inseamna mai mult decat viteza. Inseamna senzatia de legatura cu masina, cu drumul si cu simturile dumneavoastra. La Lexus, misiunea noastra este sa va ducem acolo.

MODELE DE PERFORMANTA

Fiecare model F SPORT se inspira din supercarul LFA, RC F, augmentand aspectul senzational al gamei Lexus cu o stilizare sportiva. Conceptul F Philosophy este infuzat in fiecare model F SPORT prin designul exterior puternic, prin posturile de conducere orientate spre pilotaj si prin reglajele exclusiviste - toate acestea, pentru a ridica nivelul senzatiilor si satisfactiei dumneavoastra la volan.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c

PROIECTAT PENTRU INCANTARE

Pasiunea ne da dimensiunea umanitatii. Si ceea ce ne face sa cream masini uimitoare. Cu toate ca produsele noastre sunt de un inalt nivel tehnologic si determinate de inovatie, atunci cand proiectam, construim si testam un model, punem pe primul loc experienta si placerea. Acest vehicul va starneste simturile? Genereaza emotie? Cifrele si specificatiile tehnice sunt importante, dar ceea ce conteaza cu adevarat pentru Lexus este modul in care este perceput fiecare vehicul.