1. Owners
  2. Service si intretinere
  3. Anvelope
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICE SI INTRETINERE

ANVELOPE

Lexus va ofera anvelopele optime pentru conditii specifice de rulare pentru a asigura performanta si protectie la cel mai inalt nivel, atat pentru dumneavoastra cat si pentru pasagerii dumneavoastra. Va recomandam sa alegeti numai anvelope originale lexus concepute special pentru vehiculul dumneavoastra.

PERFORMANTE MAXIME PE SOSEA

Este vital ca anvelopele sa fie in stare buna pentru ca atat dumneavoastra cat si pasagerii sa fiti in siguranta in timpul calatoriei. Starea in care se afla anvelopele poate afecta de asemenea distanta de oprire a vehiculului pe carosabil umed.

La alegerea anvelopelor, trebuie sa luati in considerare mai multi factori: aderenta, manevrarea pe carosabil umed si uscat, stabilitatea la viteze mari, confortul in timpul deplasarii, nivelul de zgomot, feedbackul carosabilului si eficienta consumului de combustibil. Exista insa o decizie care poate fi luata fara ocolisuri: cu Lexus, veti alege intotdeauna anvelope concepute special pentru vehiculul dumneavoastra.

In momentul in care anvelopele se deterioreaza, acelasi lucru se intampla cu experienta dumneavoastra la volan. Gradul ridicat de uzura afecteaza distanta de oprire a masinii pe carosabil umed si compromite siguranta dumneavoastra si a pasagerilor. Insa cu anvelopele adecvate, veti beneficia de gradul de aderenta esential pentru a asigura eficienta directiei, a franelor si a transmisiei de putere de la motor.

ANVELOPE DE IARNA LEXUS

Montarea anvelopelor de iarna va ajuta sa fiti pregatit pentru toate surprizele vremii. Anvelopele de iarna sunt fabricate dintr-un compus care isi pastreaza elasticitatea la temperaturi scazute. Acestea au o banda de rulare adanca pentru a dispersa apa si noroiul si au de asemenea numeroase caneluri pentru a imbunatati aderenta la oprire, la pornire si in timpul virajelor si reduc considerabil distanta de oprire a masinii dumneavoastra.

Aceasta combinatie permite anvelopelor de iarna sa se adapteze la numeroase conditii de rulare pe vreme rece pe carosabil umed, acoperit cu zapada sau inghetat.

INTRETINEREA ANVELOPELOR

Intretinerea din timp a anvelopelor nu va garanteaza numai siguranta, ci reduce de asemenea probabilitatea reparatiilor costisitoare in viitor. Anvelopele in stare buna sunt de asemenea economice, asigurand consumul optim de combustibil.

Depistand si semnaland urmele de uzura ale anvelopelor, puteti evita distantele mari de franare, acvaplanarea si exploziile de anvelope. Printre semnele de uzura obisnuite se numara presiunea scazuta in anvelope, banda de rulare partiala, vibratiile volanului, zgomotele anormale, tendinta de deplasare intr-o parte si manevrarea dificila pe carosabil umed.

In cazul in care recunoasteti oricare dintre aceste semne, faceti o vizita la cel mai apropiat Dealer Lexus pentru o verificare a anvelopelor. Pentru a evita problemele legate de anvelope, expertii Lexus recomanda sa testati cu regularitate presiunea in anvelope pentru a depista eventualele modificari, sa va asigurati ca adancimea benzii de rulare nu este niciodata sub limita de 1,6 mm impusa prin lege si sa inspectati in mod regulat anvelopele pentru a depista eventuale taieturi, urme de uzura sau obiecte implantate.

SERVICII PENTRU ANVELOPE LEXUS

Scopul expertilor nostri este ca dumneavoastra sa va reluati calatoria cat mai curand posibil. Asadar, in cazul in care intampinati probleme cu anvelopele originale Lexus, faceti o vizita la un Dealer Lexus din apropiere pentru a scapa de griji. Specialistii nostri vor depista imediat orice problema si vor repara anvelopele sau vor monta altele.