1. Owners
 2. Service si intretinere
 3. Lexus Hybrid Health Check
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICE SI INTRETINERE

VERIFICAREA STARII DE FUNCTIONARE A HIBRIDULUI

Beneficiati la maximum de vehiculul dumneavoastra lexus hibrid printr-o verificare anuala a starii de functionare a hibridului la dealerul lexus pe plan local. Verificarea starii de functionare a hibridului se efectueaza pentru a asigura faptul ca sistemul hibrid premium al vehiculului dumneavoastra lexus mentine vehiculul in stare optima de functionare.

PIONIERI AI MOTORIZARII HIBRIDE

In calitate de pionieri ai motorizarii hibride avem responsabilitatea de a ne asigura ca hibridul dumneavoastra Lexus continua sa functioneze cu eficienta maxima. De aceea oferim o verificare a starii de functionare a hibridului Lexus, pentru ca vehiculul sa functioneze in parametri optimi.

EXPERTI IN TEHNOLOGIA HIBRIDA

Tehnologia motorizarii hibride a fost folosita in premiera de Lexus, asadar, pentru interventii asupra tehnologiei hibride, va recomandam sa apelati la un specialist autorizat Lexus. Tehnicienii nostri au urmat programul de instruire autorizata Lexus si se bucura de recunoastere ca experti in domeniu. Acest lucru inseamna ca expertii nostri sunt specialisti cu cunostinte de actualitate cu privire la toate aspectele tehnologiei hibride si sunt instruiti sa utilizeze numai cele mai avansate echipamente si sisteme. In consecinta, vehiculul dumneavoastra Lexus va beneficia de toata atentia - atentia care i se cuvine.

VERIFICAREA STARII DE FUNCTIONARE A HIBRIDULUI LEXUS

Verificarea anuala a tehnologiei hibride a vehiculului reprezinta un mod excelent de a va asigura ca sistemul continua sa functioneze in conditii optime, fara intreruperi si in mod eficient. Vom evalua intregul sistem de motorizare hibrida Lexus si vom intocmi un raport detaliat care sa contina toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege starea de functionare a acestuia. Toate detaliile sunt explicate clar si cu atentie si in cazul in care orice parte a sistemului necesita interventii sau imbunatatiri, acest lucru va fi discutat si se vor recomanda actiunile viitoare.

1. VERIFICAREA BATERIEI HIBRID
Sistemul va analiza performantele bateriei hibridului.

2. VERIFICAREA SISTEMULUI DE MOTORIZARE
Sistemul va analiza eficienta sistemului de motorizare.

3. VERIFICAREA SISTEMULUI DE RACIRE
Sistemul va analiza eficienta sistemului de racire.

FARA GRIJI

Verificarea anuala a starii de functionare a vehiculului este gratuita la orice interventie in service Lexus. Monitorizand la intervale regulate starea de functionare a sistemului hibrid al masinii dumneavoastra, tehnicienii nostri de la Lexus pot depista orice potentiale probleme inainte de producerea acestora.

GARANTIE EXTINSA PENTRU BATERIA HIBRID

Componentele motorizarii hibride Lexus sunt acoperite de o garantie standard de cinci ani sau de 100.000 km oferita de producator. In urma unei verificari a starii de functionare a vehiculului efectuate cu succes, veti beneficia de inca un an (sau 15.000 km) de garantie extinsa pentru bateria hibridului si veti primi un certificat pe langa documentatia de service. Aceasta poate fi prelungita anual, pe o perioada de pana la 10 ani de la data inmatricularii vehiculului. Asta inseamna zece ani fara griji, stiind ca in cazul improbabil in care ati avea nevoie de asistenta, vehiculul dumneavoastra Lexus va intra pe mana unor experti.

RASPUNSURI LA INTREBARI CU PRIVIRE LA VEHICULE HIBRIDE

Daca aveti intrebari in ceea ce priveste intretinerea vehiculului hibrid, explorati sectiunea INTREBARI FRECVENTE de mai jos sau contactati Centrul Lexus local.

 • Deseori ne lovim de aceasta conceptie gresita, dar raspunsul la intrebare este nu. Un motor hibrid nu necesita operatiuni de intretinere mai frecvente decat o masina obisnuita, iar intretinerea de rutina si reparatiile minore tind sa fie mai putin costisitoare decat la motoarele conventionale.

  La fel ca la toate vehiculele, indiferent de model, intretinerea regulata este cruciala pentru a asigura faptul ca masina se afla in cea mai buna conditie posibila. Cu cat va utilizati masina mai mult, cu atat mai des aceasta va necesita interventii in service. Contactati Dealerul Lexus local pentru a afla care este intervalul optim la care trebuie sa va prezentati in service si ce altceva ati putea face pentru a optimiza starea de functionare a bateriei hibridului si a altor componente.

  Contactati Dealerul Lexus local pentru a programa o verificare a starii de functionare a hibridului la o data si intr-o locatie convenabile pentru dumneavoastra.

  Un raport de verificare a starii de functionare a hibridului este o explicatie detaliata a conditiei in care se afla vehiculul. In afara de faptul ca dovedeste ca masina a suferit o interventie in service, prelungind astfel garantia, in acest raport detaliat se vor evidentia orice componente ale sistemului hibrid care ar putea necesita atentie in viitor. Veti putea pastra acest raport pentru consultari si comparatii ulterioare, la viitoarea verificare a starii de functionare a hibridului.

 • Bateriile vehiculelor hibride Lexus sunt produse conform celor mai inalte standarde, fiind proiectate pentru a functiona cat mai mult posibil. Durata de functionare a bateriei va depinde de frecventa utilizarii si de modul de conducere a vehiculului, iar intretinerea joaca de asemenea un rol crucial in asigurarea longevitatii bateriei. Bateriile vehiculelor hibride Lexus pot avea aceeasi durata de functionare ca si masina, vehiculele hibrid fiind astfel una dintre cele mai fiabile optiuni pentru viitor.

  Lexus a crezut si a investit in tehnologia hibrida inca din anul 2004 si suntem mandri de nivelul de perfectionare al expertizei in domeniul vehiculelor hibride. Utilizand cele mai recente inovatii in domeniul tehnologiei hibride, fiecare vehicul Lexus Hybrid este conceput in asa fel incat sa asigure soferii ca au facut cea mai buna alegere, prin fuziunea intre eficienta in ceea ce priveste protectia mediului si placerea pura de a conduce. Avand cea mai mare gama de modele hibride de lux disponibile pe piata, este mai usor ca niciodata sa integrati tehnologia hibrida in stilul dumneavoastra de viata.