1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
THE LOFT DE LA LEXUS

BINE ATI VENIT LA THE LOFT

Ne face placere sa va informam ca THE LOFT este din nou operational. Ambasadorii nostri Lexus va asteapta zilnic intre orele 05:00 si 21:00. Va asteptam!

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES SI LEXUS DIN AEROPORTUL DIN BRUXELLES A CASTIGAT TITLUL DE „CEL MAI BUN SALON DINTR-UN AEROPORT EUROPEAN, 2019”

World Travel Awards, un program prestigios si recunoscut la nivel mondial in domeniul calatoriilor si turismului global, celebreaza organizatiile care sunt recunoscute pentru angajamentul lor fata de excelenta. Voturile nu sunt acordate doar de clienti, ci si de profesionistii in calatorii si turism.

FACETI UN TUR THE LOFT 

Lexus s-a straduit intotdeauna sa „faca inca un pas” pentru clientii sai. Faceti o calatorie la THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus, in Pier A din aeroportul din Bruxelles si experimentati acest lucru personal, cu ajutorul THE LOFT – un concept captivant conceput pentru a le oferi o experienta uimitoare calatorilor in scopuri de afaceri. Fiecare element a fost proiectat cu ingeniozitate, pentru a va trezi simturile. Serviciile inegalabile pentru clienti sunt incluse in traditia noastra japoneza si in spiritul „Omotenashi”, tradus ca „ospitalitate si servire politicoasa”, dar care descrie si capacitatea de a anticipa nevoile celuilalt.

EXPERIENTE

Experimentati semnificatia cuvantului „uimitor” in fiecare detaliu. Indiferent daca este vorba de volanul fin ca de matase sau de scaunele din piele moale, imbunatatim mereu experienta soferilor Lexus. Acum aveti ocazia sa va convingeti personal. De la scaunele de masaj avangardiste Shiatsu, pana la dusurile GROHE extra-senzoriale si la capsulele de dormit „instelate”, calatoriti prin inovatiile Lexus.

GALERIE MARCA

Serviti-va cu ceva de baut, asezati-va si respirati in ambianta rafinata a Lexus.

Priviti in jur in THE LOFT si veti observa Lexus in fiecare detaliu. Fiecare fateta a fost ingrijita pentru a oglindi pasiunea echilibrata cu precizie a maiestriei Takumi, designul indraznet, performanta incantatoare si inovatia.