1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Faza lunga automata
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SAFETY

SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA

Alternarea între faza scurtă și cea lungă este o parte esențială a condusului pe timp de noapte, dar cu sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă puteți conduce cu atenție fără să faceți compromisuri în ceea ce privește vizibilitatea. AHB reacționează la farurile celorlalte mașini și scade intensitatea automat atunci când este nevoie, înainte de a reveni la faza lungă atunci când drumul este liber.

Folosind o cameră încorporată, AHB reacționează la lucruri pe care ochii dvs. nu le detectează imediat. Comutând la faza scurtă la momentul optim, autovehiculul dvs. evită orbirea celorlalți șoferi în timp ce iluminează drumul cât mai bine cu putință. Acest lucru asigură o vizibilitate optimă asupra drumului, dar și o vizibilitate maximă asupra pietonilor și a altor obstacole

Sistemul reduce povara schimbării repetate a modului de iluminare și vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de drum, știind că sunteți în siguranță pentru că beneficiați de o vizibilitate completă asupra drumului.

Accesați experiența interactivă pentru a demonstrație a Sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=rx%2Cnx%2Cis