1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Lane tracing alert
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

SISTEM AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII (LDA) CU SIS

Drumurile lungi și traseele noi necesită un nivel ridicat de concentrare din partea șoferilor, iar Sistemul de avertizare la părăsirea benzii este la îndemână pentru a vă ajuta. Această serie de inovații include Asistența la direcție, Avertizarea la balansarea autovehiculului și versiunea îmbunătățită a Sistemul de detectare a benzii de rulare, asigurând sprijin neîntrerupt pentru a vă menține pe bandă și atent la drum atunci când Sistemul Cruise Control dinamic cu radar este activ.

Folosind o cameră, LDA calculează poziția autovehiculului dvs. în raport cu marcajele rutiere de pe șosea. Acest lucru ajută șoferul să cunoască mereu situația din jurul său, astfel încât să poată lua măsuri corective atunci când este cazul.

De asemenea, LDA oferă asistență suplimentară în cazul în care șoferii se află într-o situație dificilă. Dacă sunteți obosit sau vă pierdeți concentrarea, primul indicator este adesea balansarea autovehiculului. Modelele Lexus echipate cu Avertizare la balansarea autovehiculului anunță șoferul prin semnale sonore și vizuale atunci când există orice deviere de la bandă, pentru a evita petrecerea unui accident. Cu setări de sensibilitate diferite, Avertizarea la balansarea autovehiculului poate fi programată să se potrivească perfect cu stilul dumneavoastră de a conduce.

Pentru o siguranță și mai mare la volan, modelele Lexus echipate cu Asistență la direcție mișcă ușor volanul atunci când părăsirea benzii este iminentă. Sistemul de asistență pentru menținerea benzii a fost actualizat și transformat în Sistemul de detectare a benzii de rulare, care oferă sprijin neîntrerupt pentru a vă ajuta să mențineți autovehiculul în centrul benzii de rulare, cu balansare minimă chiar și în cazul curbelor ușoare atunci când mașina are activat Sistemul Cruise Control dinamic cu radar.

Aceste funcții LDA ajută la prevenirea accidentelor provocare de oboseală sau pierderea concentrării, când o clipă de neatenție ar deveni periculoasă. Prin intermediul notificărilor LDA, șoferii pot să-și recapete concentrarea și încrederea înainte de a continua călătoria.

Accesați experiența interactivă pentru a demonstrație a Sistemului de avertizare la părăsirea benzii

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ux%2Ces%2Cls