1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Sistem de pre-coliziune cu detectarea pietonilor (PCS)
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS SAFETY SYSTEM +

SISTEM PRE-COLIZIUNE CU DETECTARE PIETONI (PCS)

Protecția față de coliziuni începe cu prevenirea coliziunilor. Sistemul de siguranță pre-coliziune cu Detectare pietoni se asigură că sunteți mereu în poziția cea mai bună pentru a reacționa la drumul din față. Sistemul de siguranță pre-coliziune monitorizează autovehiculele și pietonii din fața mașinii dvs., trimițând alerte în cazul în care o coliziune frontală este probabilă și îmbunătățind capacitatea de frânare dacă o coliziune este inevitabilă.

Prin intermediul unei camere și a unui senzor radar cu unde milimetrice, PCS analizează drumul cu atenție pentru a detecta mașini, pietoni și bicicliști.

Dacă sistemul anticipează o coliziune, șoferul este avertizat cu semnale sonore și vizuale; permițându-i să ia măsuri evazive. În plus, dacă sistemul consideră că există o probabilitate mare de coliziune sau că o coliziune este inevitabilă, Asistența la frânare crește presiunea de frânare și activează automat frânele pentru a preveni o coliziune și pentru a diminua eventualele daune.

PCS vă îmbunătățește intuiția la volan, vă ajută să judecați mai bine distanțele față de obstacolele din fața dvs. și vă oferă liniște. Drumurile nefamiliare devin mai ușor de parcurs, deoarece PCS vă ajută să știți mereu ce fac ceilalți participanți la trafic, putând astfel să vă relaxați și să vă bucurați de drum.

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=nx%2Cis%2Ces