1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Sistem de asistenta semne rutiere (RSA)
Actiuni rapide
Actiuni rapide

SISTEM DE ASISTENȚĂ LA CITIREA SEMNELOR DE CIRCULA

Deplasați-vă înarmat cu cele mai recente informații obținute de la cea mai de încredere sursă: șoseaua însăși. Sistemul de asistență la citirea semnelor de circulație ajută șoferii să evite ratarea indicatoarelor importante, transmițând mesajele cu privire la drum direct către ecranul autovehiculului dumneavoastră.

RSA utilizează o cameră frontală pentru a obține informații despre indicatoarele rutiere și pentru a le transmite către bordul mașinii dumneavoastră. Compatibil cu toate indicatoarele rutiere europene, RSA vă scapă de griji în timpul călătoriilor.

Pe un drum aglomerat și în condiții dificile de drum, se poate întâmpla ca indicatoarele rutiere să treacă neobservate, afectând călătoria dumneavoastră. RSA este mereu atent la orice indicator și se asigură că aveți mereu informațiile necesare pentru ca drumul dvs. să nu aibă de suferit.

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

ES
ES Business
De la 59.869 EUR
NX
NX Business
De la 56.600 EUR

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ct%2Cnx%2Ces