1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Sistem de monitorizare a unghiului mort
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
ASISTENȚĂ LA CONDUCERE

OGLINDĂ RETROVIZOARE CU MONITORIZARE A UNGHIURILOR

Sistemul de monitorizare a unghiului mort vă permite să fiți mai agil pe drum, astfel încât să fiți mereu pregătit pentru următoarea manevră. Sistemul de monitorizare a unghiului mort le oferă șoferilor cea mai exactă imagine asupra pozițiilor celorlalte autovehicule, pentru a vă îmbunătăți percepția la volan și pentru a vă permite să schimbați benzile de circulație lin și fără griji.

Folosind un radar cu unde cvasi-milimetrice, Sistemul de monitorizare a unghiului mort detectează autovehiculele care se află în unghiurile moarte ale șoferului, cu o rază de detectare care se întinde până la 60 de metri în spate, în banda adiacentă. De asemenea, sistemul alertează șoferii cu privire la obiectele care se apropie cu viteză din spate, astfel încât să știți mereu ce autovehicule se află în jurul dumneavoastră.

Atunci când un șofer pornește semnalizarea pentru a schimba benzile, o zonă de pe oglinda laterală se aprinde în locul unde este prezent un obstacol, direct în raza vizuală a șoferului. Acest nivel suplimentar de vizibilitate contribuie la îmbunătățirea abilităților de conducere, insuflând șoferului încredere și o senzație de liniște atunci când trece pe altă bandă la momentul ideal și este conștient de tot ce se întâmplă în jurul său.

Accesați experiența interactivă pentru a demonstrație a Sistemului de monitorizare a unghiului mort

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=rx%2Cnx%2Ces