1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Faza lunga automata adaptiva
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
ASISTENȚĂ LA CONDUCERE

ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM (AHS)

SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ A TRASEULUI

Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului activează și dezactivează în mod inteligent LED-uri individuale din fiecare lampă pentru un control precis asupra distribuției luminii. Sistemul folosește o cameră amplasată pe plafonul mașinii pentru a detecta lumina de la autovehiculele din față și pentru a ilumina eficient șoseaua, evitând în același timp autovehiculele de pe contrasens sau pe cele din față cu acuratețe ridicată.

Acest lucru permite șoferilor să se bucure de o călătorie pe timp de noapte iluminată perfect, furnizând vizibilitate excepțională în timp ce asigură o experiență mai calmă la volan, fără nevoia de a alterna în mod repetat între faza scurtă și cea lungă.

SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ ÎN DOUĂ ETAPE A TRASEULUI

Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă în două etape a traseului este o îmbunătățire a sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului, permițând un control mai mare al fasciculului de lumină. Cele 24 de LED-uri independente din lampă împărțite în două rânduri sunt aprinse și stinse pentru un control precis al zonelor iluminate și neiluminate, permițând ca intensitatea luminii să scadă în jurul mașinii din față în timp ce continuă să ilumineze intens indicatorul rutier de deasupra sa.

Using front lateral side radar, Front Cross Traffic Alert detects crossing vehicles and bicycles as far away as 50m ahead. In world first technology, a warning is sent to the Head-up Display to indicate the other vehicles’ position, 2 to 4 seconds before the vehicle is due to cross.

If the driver continues to advance towards crossing vehicles, audio alerts will sound to enable the driver to stop in time. With three sensitivity levels of Far, Mid and Near, Front Cross Traffic Alert can be customised to perfectly fit your driving style.

This enables you to pass through busy junctions quickly and confidently, with enhanced vision around your vehicle. In fast-moving traffic, night-time driving or other challenging visibility conditions, Front Cross Traffic Alert provides additional support to notify you of any cyclists or vehicles that are on the move.

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ A TRASEULUI

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=nx%2Ces%2Cux

MODELE CU SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ ÎN DOUĂ ETAPE A TRASEULUI

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ls%2Ces