1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
  3. Cruise Control Adaptiv Inteligent (DRCC)
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

SISTEM CRUISE CONTROL DINAMIC CU SISTEM RADAR (DRC

Pentru siguranță optimă atunci când se deplasează la viteze constante, un autovehicul trebuie să răspundă la mediul înconjurător. Cruise Control dinamic cu sistem radar vă ajută să mențineți mereu o distanță suficientă față de autovehiculele din față, încetinindu-vă înainte ca o coliziune să aibă ocazia să se producă.

DRCC detectează mașinile care se deplasează mai încet folosind un radar cu unde milimetrice montat în grilă și o cameră amplasată în habitaclu. Atunci când detectează un obstacol, autovehiculul dumneavoastră va decelera automat fără a fi nevoie să decuplați Sistemul Cruise Control. Dacă încetinirea nu este suficientă pentru a preveni o coliziune, atunci DRCC va activa automat frânele înainte de a reveni la viteza anterioară odată ce autovehiculul este depășit.

DRCC asigură o călătorie confortabilă în numeroase situații. Cruise Control dinamic cu sistem radar la viteze ridicate este ideal pentru deplasările la ritm alert, precum călătoriile pe autostradă, iar Cruise Control dinamic cu sistem radar la orice viteză funcționează chiar și la viteze sub 40 km/h, pentru liniște într-un trafic aglomerat.

Condusul cu DRCC elimină stresul care vine din menținerea unei distanțe corespunzătoare față de mașina din față, mai ales în zone urbane și atunci când condițiile de trafic neașteptate au potențialul de a vă afecta călătoria.

Accesați experiența interactivă pentru a demonstrație a Cruise Control dinamic cu sistem radar

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=nx%2Cis%2Ces