1. Masini noi
 2. es
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
De la (Incl. TVA)
61.443,27 EUR
Încă de la prima privire, grila frontală spectaculoasă a modelului ES 300h, linia plafonului asemănătoare cu cea a unui coupé și farurile triplu LED pun în valoare aspectul acestui sedan îndrăzneț și elegant. Comportamentul impecabil pe șosea completează cea de-a patra generație a sistemului de propulsie Lexus Self-Charging Hybrid și cel mai recent sistem de siguranță Lexus Safety System + pentru a restabili reperele de rafinament la volan. Pentru cel mai recent ES 300h, ne-am focusat pe îmbunătățire continuă, dotând automobilul cu accesorii multimedia și de conectivitate ultra-moderne și creând, de asemenea, un interior cu aspect actual, Ammonite Sand.

PREMIERA MONDIALĂ A NOULUI LEXUS ES

Noul ES este echipat cu îmbunătățiri ale rafinamentului la volan și Lexus Safety System + evoluat pe toate modelele. 

Nivele de echipare

Alegeti o echipare

3 Variante

Niciun rezultat

 • ES - Business - Sedan 4D

  ES Business

  Hybrid
  Sedan 4D
  • +
   Faruri Bi-LED
  • +
   Jante din aliaj 18'', dark grey, forjate, anvelope 235/45 R18
  • +
   Cruise Control Adaptiv Inteligent la orice viteza

  Selectati motor

  De la

  61.443,27 EUR

  CVT (1 viteza) (tractiune 2x4) | 4X2
 • ES - Executive - Sedan 4D

  ES Executive

  Hybrid
  Sedan 4D
  • +
   Faruri cu auto-nivelare dinamica
  • +
   Faruri cu LED triplu
  • +
   Jante din aliaj 18'', dark grey, forjate, anvelope 235/45 R18

  Selectati motor

  De la

  67.018,42 EUR

  CVT (1 viteza) (tractiune 2x4) | 4X2
 • ES - Luxury - Sedan 4D

  ES Luxury

  Hybrid
  Sedan 4D
  • +
   Faruri cu auto-nivelare dinamica
  • +
   Faruri cu LED triplu
  • +
   Jante din aliaj 18'', hyper - chrome forjate, anvelope 235/45 R18

  Selectati motor

  De la

  73.893,05 EUR

  CVT (1 viteza) (tractiune 2x4) | 4X2

PERFORMANŢĂ

 • PLATFORMĂ FOARTE RIGIDĂ SI UȘOARĂ

  ES 300h dispune de o platformă/caroserie extrem de rigidă pentru a oferi o călătorie deosebit de rafinată și stabilă. Construit cu ajutorul tehnologiei avansate de sudare a șuruburilor cu laser și a celei mai recente tehnologii de adezivi - care, împreună cu utilizarea extensivă a materialelor ușoare - au ajutat la minimizarea greutății pentru a îmbunătăți performanța. 

 • A PATRA GENERAȚIE LEXUS HYBRID DRIVE

  Datorită celei de-a patra generații a tehnologiei Self-Charging Hybrid - care cuplează un motor pe benzină de 2,5 litri în ciclu Atkinson ultra-eficient cu un motor electric puternic - ES 300h oferă o putere de 218 CP/160 kW. Iar pentru că ES 300h funcționează aproximativ 50% din timp în modul EV cu emisii zero, vă puteți aștepta la emisii de CO2 semnificativ mai mici decât cele ale sedanurilor executive convenționale, cu motoare pe benzină sau diesel.

 • MOTOR PE BENZINĂ DE 2,5 LITRI FOARTE EFICIENT

  Motorul pe benzină de 2,5 litri încorporează o tehnologie de ardere rapidă care îl face unul dintre cele mai eficiente motoare construite vreodată din punct de vedere termic. Rezultatul este o putere mai mare fără a crește emisiile sau consumul de combustibil. Printre caracteristicile care contribuie la obținerea unor rezultate atât de impresionante se numără orificiile de admisie drepte, unghiurile crescute ale supapelor și scaunele supapelor finisate cu laser. Pompa de ulei cu capacitate variabilă, injectoarele cu mai multe orificii și VVT-iE pe supapele de admisie contribuie, de asemenea, la performanța de clasă mondială a motorului.

Proiectată pentru a rezista pe toată durata de viață a mașinii, bateria cu hidrură de nichel-metal, care acționează motorul electric și stochează energia generată în timpul condusului și al frânării, este poziționată sub scaunul din spate și nu în portbagaj. Acest lucru este posibil prin reducerea la minimum a înălțimii bateriei și prin adoptarea unui sistem de răcire mai compact. Această poziționare oferă mai mult spațiu pentru bagaje și, de asemenea, îmbunătățește distribuția greutății pentru o manevrabilitate mai bună.

SIGURANȚĂ

 • EVALUARE NCAP DE 5 STELE / 10 AIRBAGURI

  La lansarea sa, ES 300h a fost desemnat de Euro NCAP drept "Cea mai sigură mașină de familie numeroasă" și "Cea mai sigură mașină electrică/hibridă“. Tehnologiile inovatoare, cum ar fi Lexus Safety System +, care includ un Sistem avansat de siguranță pre-impact, contribuie la ratingul de 5 stele Euro NCAP, cel mai bun din clasa sa. Extinzând și mai mult performanțele de siguranță, modelul ES este echipat standard cu zece airbaguri de protecție. Acestea includ airbaguri pentru șofer și pasagerul din față, pentru genunchi, airbag-uri laterale în față și spate, precum și airbaguri cortină care acoperă toate geamurile laterale.

 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Sistemul Lexus Safety System + (LSS+) al modelului ES 300h încorporează un Sistem pre-coliziune cu Detectarea pietonilor pe timp de noapte și a bicicletelor pe timp de zi. În plus, sistemele de siguranță avansate, cum ar fi cele de Asistență la virajul în intersecție și Asistență la virarea de urgență, duc siguranța lui ES 300h la un nivel și mai înalt.

 • SISTEM DE SIGURANȚĂ PRE-IMPACT

  Capabil să detecteze vehiculele care se apropie și pietonii pe timp de zi, Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta pietonii pe timp de noapte și bicicletele pe timp de zi. Pentru a realiza acest lucru, sensibilitatea și gama dinamică a camerei ajută la reducerea accidentelor în întuneric, de exemplu, atunci când un pieton situat în fața unui vehicul care se apropie este greu de văzut din cauza luminilor vehiculului. În plus, unghiul zonei de detecție a radarului cu unde milimetrice este mai larg, permițând detectarea bicicletelor în timpul zilei. Dacă sistemul consideră că există o posibilitate mare de coliziune, frânele modelului ES 300h sunt acționate automat.

Sistemul de detectare a benzii de rulare ajută șoferul să mențină vehiculul în centrul benzii de rulare. De asemenea, este capabil să ofere asistență atunci când conduceți în curbe cu o rază mai mică decât sistemul anterior. În cazul în care sistemul stabilește că există posibilitatea de a părăsi banda de rulare, acesta va trece la controlul de prevenire a părăsirii benzii de rulare și va ajuta vehiculul să revină în centrul benzii de rulare. Cu ajutorul sistemului de Asistență la virarea de urgență, atunci când un vehicul, un pieton sau un biciclist se află foarte aproape sau pe traiectoria dumneavoastră de deplasare, modelul ES 300h vă va asista în mișcările de direcție pentru a spori stabilitatea mașinii și pentru a preveni părăsirea accidentală a benzii de rulare.

După 13 ani de muncă de cercetare și dezvoltare - și marcând o altă premieră mondială pentru Lexus - sistemul BladeScan® - Sistem de comutare adaptivă între faza lungă și faza scurtă (AHS) oferă șoferilor un câmp de vizibilitate îmbunătățit în comparație cu farurile LED convenționale. Acesta funcționează prin proiectarea luminii de la douăsprezece LED-uri pe o oglindă în formă de lamă, care se rotește la 6000 rpm, iar apoi printr-o lentilă pentru a forma lămpile farurilor. Testele exhaustive efectuate cu BladeScan®AHS indică faptul că pietonii și indicatoarele rutiere pot fi văzute mai devreme (56 m înainte față de 32 m în cazul sistemelor convenționale), iar riscul de a-i orbi pe ceilalți șoferi este eliminat.

DESIGN ÎNDRĂZNEȚ

 • LINIA PLAFONULUI ESTE ASEMĂNĂTOARE UNUI COUPÉ, GRILA FRONTALĂ ÎNDRĂZNEAȚĂ

  Veți remarca imediat grila frontală îndrăzneață cu semnătura Lexus și farurile triple cu LED-uri, care adaugă o notă provocatoare unui sedan executiv care emană stil și rafinament prin fiecare detaliu. Caracterul personalizat al modelului ES se datorează în mare parte liniei elegante a plafonului, inspirată atât de un coupé sportiv, cât și de un sedan spațios, accentuând poziția joasă a mașinii și aerodinamica îmbunătățită. Jantele deosebite și vopseaua Sonic Grey completează perfect sportivitatea inteligentă a celui mai nou ES 300h.

 • FARURI CU TRIPLU LED                                                                                           

  Acestea constau în trei unități LED ultra-mici, care asigură o distribuție excepțională a luminii într-un design atrăgător. Echipate cu indicatoare de direcție secvențiale, acestea sunt prevăzute cu lumini multifuncționale pentru a ajuta la menținerea unui câmp vizual bun în condiții de conducere pe timp de ceață. Atunci când sunt echipate cu Sistemul de comutare adaptivă între faza lungă și faza scurtă (AHS), luminile multifuncționale reduc strălucirea în condiții de ceață pe timp de noapte.

TEHNOLOGIE INOVATOARE

 • MONITOR DIGITAL VEDERE LATERALĂ

  Sistemul Monitor vedere laterală digitală înlocuiește oglinzile retrovizoare convenționale cu camere externe compacte, conectate la monitoarele din mașină. Această tehnologie Lexus de top vă oferă o mai bună vedere laterală din spate în toate condițiile de condus, în special pe timp de noapte și când plouă. Reducând sau eliminând complet unghiurile moarte, sistemul se adaptează în mod automat pentru a oferi o vizibilitate extinsă în timpul virajelor sau al mersului înapoi. Calitatea camerei acestei tehnologii de top a fost îmbunătățită pentru a oferi o imagine mai naturală atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Datele referitoare la vehicul sunt proiectate color direct pe parbriz. Head-Up Display, care măsoară 260 mm x 97,5 mm, vă permite să verificați date precum comenzile de navigație, setările audio sau funcțiile de siguranță fără a vă lua ochii de la drumul din față.

 • SISTEM DE SUNET MARK LEVINSON® PUREPLAY CU 17 DIFUZOARE

  Arhitectura de design a sistemului revoluționar Mark Levinson® PurePlay a fost creată pentru a transpune șoferul și pasagerii în cea mai puternică, precisă și pură experiență audio de până acum. PurePlay valorifică mai multe tehnologii pentru a oferi performanțe remarcabile la bordul autovehiculului: o punere în scenă de precizie, un design și o plasare a difuzoarelor de top și o tehnologie de reglaj și decompresie de neegalat. Un total de șapte difuzoare Unity™ sunt amplasate la înălțimea umerilor în jurul habitaclului, îmbunătățind acustica și creând o sinergie tonală împreună cu un subwoofer mare (265 mm) poziționat sub luneta din spate. 

Cu o grafică vie pe afișajul tactil de 12,3" și numeroase opțiuni pentru diagrame, cum ar fi "Căutarea punctelor de interes", puteți actualiza la cele mai recente hărți cu ajutorul tehnologiei "Over The Air". Pentru un plus de confort, sistemul include, de asemenea, un manual electronic al proprietarului. Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, sunt disponibile servicii online, cum ar fi traficul online, căutarea de locuri de parcare, căutarea de benzinării, prognoza meteo și Google Search.

Prin intermediul Apple CarPlay® și Android Auto®, modelul ES vă permite să afișați și să accesați cu ușurință unele dintre aplicațiile smartphone-ului dumneavoastră pe ecranul central.

Conectarea la noua aplicație Lexus Link transformă modelul ES într-o mașină conectată. Lexus Link vă oferă acces facil la servicii de conectivitate precum:

 • Analiză călătorie: Vă urmărește călătoriile, stilul de conducere și vă permite să vă înregistrați călătoriile de afaceri
 • Hybrid Coach: Vă ajută să conduceți ES 300h mai eficient
 • Găsește-mi mașina: Vă localizează și vă ghidează înapoi la Lexusul dumneavoastră
 • "Car to Door" vă ghidează pe jos până la destinația finală
 • eCare: Vă permite să gestionați service-ul și revizia vehiculului dumneavoastră ES
 • Lămpi de avertizare: Explică semnificația fiecărui martor și fiecare acțiune pe care trebuie să o efectuați
 • Starea mașinii: Vă anunță dacă ați lăsat geamurile mașinii deschise sau dacă ați uitat să opriți farurile. De asemenea, puteți verifica dacă mașina dumneavoastră este încuiată
 • Protecție baterie: Monitorizează nivelul de încărcare a bateriei de 12 V a mașinii dumneavoastră
 • Comenzi de la distanță: Dezghețați de la distanță parbrizul, activați luminile de avarie sau blocați și deblocați sistemul ES, din confortul locuinței dumneavoastră

În calitate de proprietar al unui ES, vă bucurați în mod automat și gratuit de toate avantajele conectivității standard Lexus Link pe toată durata de viață a autovehiculului dumneavoastră. Pachetul Lexus Link Premium Connectivity este, de asemenea, gratuit pentru primii 4 ani de proprietate, iar după aceea este disponibil pe bază de abonament. Acesta include caracteristici precum:

 • Navigație bazată pe cloud și asistent vocal
 • Evenimente rutiere și informații în timp real despre trafic
 • Disponibilitatea parcărilor pe stradă și în afara acesteia
 • Climatizare la distanță: Control de la distanță pentru aerul condiționat, încălzirea volanului, încălzirea scaunelor și reglarea temperaturii în habitaclu
AFLAȚI MAI MULTE DESPRE TEST DRIVE-URILE NOASTRE

PROMISIUNEA NOASTRĂ DE TEST DRIVE

Bucurați-vă de o experiență uimitoare cu un test drive Lexus, alegând un vehicul, locația și durata dorite.

BENEFICIILE PROPRIETARULUI

Obiectivul nostru este să facem experiența deținerii unui automobil Lexus cu adevărat uimitoare. În acest sens, oferim servicii personalizate care se ocupă de nevoile dumneavoastră și ale mașinii dumneavoastră. Aceste beneficii cuprind:

 • garanție 3 ani / 100.000 km
 • Asistență rutieră 3 ani
 • Husă pentru baterie hibrid 5 ani
 • Verificarea anuală gratuită a stării de funcționare a vehiculului hibrid
 • Aplicația My Lexus & Lexus Link

GALERIA ES

Explorați luxul, rafinamentul și aspectul specific al modelului ES.

ALTE MODELE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro