1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Front cross traffic alert

SISTEM DE AVERTIZARE PENTRU TRAFICUL DIN LATERAL FAȚĂ

LEXUS SAFETY SYSTEM + A

Protejați-vă autovehiculul atunci când întrați în orice intersecție. Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față detectează atât autovehiculele, cât și bicicletele din fața mașinii și alertează șoferul prin intermediul afișajului de pe parbriz, înainte de a activa un martor acustic dacă anticipează o coliziune.

Utilizând un radar amplasat în părțile laterale față, Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față detectează de la o distanță de până la 50 de metri autovehiculele și bicicletele care traversează intersecția. Grație unei tehnologii în premieră mondială, un avertisment este transmis către afișajul de pe parbriz pentru a indica poziția celorlalte autovehicule, cu între 2 și 4 secunde înainte de mașina să intre în intersecție.

Dacă șoferul continuă să avanseze către autovehiculele care traversează intersecția, sunt activate alertele sonore pentru a permite șoferului să se oprească la timp. Cu trei niveluri de sensibilitate - Departe, Mediu și Aproape - Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cu stilul dvs. de șofat.

Acest lucru vă permite să traversați intersecții aglomerate rapid și cu încredere, cu o vizibilitate sporită asupra lucrurilor care se petrece în jurul autovehiculului dumneavoastră. Atunci când traficul se deplasează cu viteză, în timpul deplasărilor pe timp de noapte sau în alte condiții dificile de vizibilitate, Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față oferă sprijin suplimentar pentru a vă informa cu privire la orice bicicliști sau autovehicule care se deplasează în jurul mașinii.

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE

LS
De la 119.440 EUR

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ls