1. Discover Lexus
  2. Safety

SIGURANȚĂ LEXUS

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Sistemul de siguranță Lexus Safety System + definește o nouă eră în prevenirea accidentelor, pentru a vă proteja pe dvs., pasagerii, oamenii din celelalte autovehicule și pietonii de vătămări. Completând și sprijinind abilitățile dvs. de șofat, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + vă îmbunătățește simțurile pentru a se asigura că vă simțiți încrezător cu privire la călătoria în care urmează să vă îmbarcați.
01

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Sistemul de siguranță Lexus Safety System + reprezintă cel mai recent punct de cotitură în domeniul siguranței auto. Născut în urma a decenii întregi de inovație și analize riguroase ale cauzelor accidentelor, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + abordează cele trei zone-cheie ale prevenirii accidentelor: coliziunile frontale, părăsirea accidentală a benzilor de circulație și accidentele pe timp de noapte, prin intermediul acestor cinci sistem inovatoare.
02

CARACTERISTICI DE SIGURANȚĂ CARE ASISTĂ ȘOFERUL

Indiferent dacă parcați sau vă pregătiți să schimbați banda, un șofer priceput este mereu atent la lucrurile din jurul său. Lexus a îmbunătățit acest principiu pentru a vă amplifica simțurile, cu funcții intuitive care vă ridică dexteritatea la un alt nivel.
03

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Vă prezentăm cel mai mare pas spre o lume fără victime ale accidentelor rutiere. Sistemul de siguranță Lexus Safety System +A este disponibil exclusiv pentru modelul Lexus LS și duce sistemele de asistență pentru șofer la un alt nivel. Bazându-se pe cei cinci stâlpi ai Sistemului de siguranță Lexus Safety System +, cel mai avansat sistem de siguranță conceput de noi beneficiază de tehnologie de ultimă generație creată pentru a spori plăcerea de a conduce și pentru a diminua pericolele.

Sistem avertizare la părăsirea benzii (LDA) cu Asistență pentru păstrarea benzii

LDA vă ajută să mențineți automobilul pe banda de rulare, vibrând atunci când autovehiculul începe să părăsească banda și trimițând notificări sonore și vizuale discrete pentru a vă atrage atenția.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de comutare automată între faza lungă/faza scurtă (AHB)

Sistemul AHB este echipat cu senzori automați care opresc faza lungă atunci când se apropie o altă mașină. Această funcție vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de călătoria pe timp de noapte fără să-i deranjați pe ceilalți șoferi.

AFLATI MAI MULTE

Sistem pre-coliziune cu Detectare pietoni (PCS)

PCS detectează autovehicule și pietoni care se află în fața mașinii și vă avertizează atunci când există o probabilitate ridicată de coliziune în față, astfel încât să puteți lua măsuri evazive. Dacă șoferul nu poate reacționa la timp, sistemul va activa sistemul de frânare și direcția pentru a reduce daunele cauzate de impact.

AFLATI MAI MULTE

Sistem Cruise Control dinamic cu sistem radar (DRCC)

DRCC vă permite să circulați liniștit la o viteză constantă, menținându-vă la o distanță sigură față de mașina din față. Dacă mașina dvs. se apropie prea mult, sistemul va încetini pentru a preveni o coliziune.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de asistență la citirea semnelor de circulație (RSA)

RSA analizează fiecare indicator rutier și transmite mesajul direct pe ecranul mașinii. Astfel, aveți acces constant la informații vitale cu privire la drum de-a lungul traseului dumneavoastră.

AFLATI MAI MULTE

Sistem avertizare la părăsirea benzii (LDA) cu Sistem de detectare a benzii de rulare

Pentru a vă asigura că aveți parte de o călătorie și mai lină pe autostrăzi, dar și în condiții de trafic intens, porniți sistemul Cruise Control dinamic cu radar, iar Sistemul de detectare a benzii de rulare va oferi sprijin neîntrerupt direcției pentru a menține autovehiculul în centrul benzii de circulație, cu balansare minimă chiar și în cazul curbelor ușoare.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de monitorizare a unghiului mort

Depășiți limitele vederii dvs. periferice. Sistemul de monitorizare a unghiului mort alertează șoferii cu privire la prezența oricăror obstacole care ar putea să nu fie vizibile în oglinzi, pentru a vă oferi o imagine completă asupra spațiului din jurul mașinii dvs. și pentru a vă permite să efectuați manevre cu încredere deplină.

AFLATI MAI MULTE

Funcții avansate de asistență la parcare

Parcați oriunde cu încredere. Funcțiile noastre de asistență la parcare vă protejează mașina prin îmbunătățirea percepției dvs., anunțându-vă în timp real ori de câte ori apar obstacole și sporind puterea de frânare atunci când este necesar.

AFLATI MAI MULTE

Sisteme de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă și în două etape a traseului

O îmbunătățire a Sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă, sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului folosește o cameră amplasată pe plafonul mașinii pentru a detecta autovehiculele din față și pentru a optimiza automat distribuția luminii, ceea ce înseamnă că puteți ilumina drumul din față fără să deranjați autovehiculele de pe contrasens sau din fața dvs. Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă în două etape a traseului este o îmbunătățire a sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului, permițând un control mai mare al fasciculului de lumină.

AFLATI MAI MULTE

Lexus CoDrive

Lexus CoDrive sprijină stilul dvs. personal de a conduce. Dotat cu Sistemul Cruise Control dinamic cu sistem radar, Asistența la identificarea semnelor de circulație și Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față, Lexus LS beneficiază și de Sistemul de detectare a benzii de rulare pentru a vă menține pe banda de circulație pe orice șosea.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de avertizare pentru traficul din lateral față

Intrați fără griji în fiecare intersecție. Când vă apropiați de o intersecție, Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față analizează traficul și vă informează cu privire la orice autovehicule care au intrat deja în intersecție.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de pre-coliziune cu avertizare cu privire la pietoni, asistență activă la direcție și sistem de avertizare în caz de coliziune laterală

Sistemul PCS pentru Lexus LS a fost îmbunătățit cu tehnologie de ultimă generație pentru a preveni coliziunile, încorporând Sistemul de avertizare cu privire la pietoni, Asistența activă la direcție și un Sistem de avertizare în caz de coliziune laterală.

AFLATI MAI MULTE

Sistem de asistență la citirea semnelor de circulație

RSA analizează fiecare indicator rutier și transmite mesajul direct pe ecranul mașinii. Astfel, aveți acces constant la informații vitale cu privire la drum de-a lungul traseului dumneavoastră.

AFLATI MAI MULTE