1. Discover Lexus
  2. Lexus Safety System +
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
DISCOVER LEXUS

SIGURANTA LEXUS

Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra.

01

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Sistemul de siguranță Lexus Safety System + reprezintă cel mai recent punct de cotitură în domeniul siguranței auto. Născut în urma a decenii întregi de inovație și analize riguroase ale cauzelor accidentelor, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + abordează cele trei zone-cheie ale prevenirii accidentelor: coliziunile frontale, părăsirea accidentală a benzilor de circulație și accidentele pe timp de noapte, prin intermediul acestor cinci sistem inovatoare.
02

CARACTERISTICI DE SIGURANȚĂ CARE ASISTĂ ȘOFERUL

Indiferent dacă parcați sau vă pregătiți să schimbați banda, un șofer priceput este mereu atent la lucrurile din jurul său. Lexus a îmbunătățit acest principiu pentru a vă amplifica simțurile, cu funcții intuitive care vă ridică dexteritatea la un alt nivel.
03

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Vă prezentăm cel mai mare pas spre o lume fără victime ale accidentelor rutiere. Sistemul de siguranță Lexus Safety System +A este disponibil exclusiv pentru modelul Lexus LS și duce sistemele de asistență pentru șofer la un alt nivel. Bazându-se pe cei cinci stâlpi ai Sistemului de siguranță Lexus Safety System +, cel mai avansat sistem de siguranță conceput de noi beneficiază de tehnologie de ultimă generație creată pentru a spori plăcerea de a conduce și pentru a diminua pericolele.

Sistem avertizare la părăsirea benzii (LDA) cu Asistență pentru păstrarea benzii

LDA vă ajută să mențineți automobilul pe banda de rulare, vibrând atunci când autovehiculul începe să părăsească banda și trimițând notificări sonore și vizuale discrete pentru a vă atrage atenția.

Sistem de comutare automată între faza lungă/faza scurtă (AHB)

Sistemul AHB este echipat cu senzori automați care opresc faza lungă atunci când se apropie o altă mașină. Această funcție vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de călătoria pe timp de noapte fără să-i deranjați pe ceilalți șoferi.

Sistem pre-coliziune cu Detectare pietoni (PCS)

PCS detectează autovehicule și pietoni care se află în fața mașinii și vă avertizează atunci când există o probabilitate ridicată de coliziune în față, astfel încât să puteți lua măsuri evazive. Dacă șoferul nu poate reacționa la timp, sistemul va activa sistemul de frânare și direcția pentru a reduce daunele cauzate de impact.

Sistem Cruise Control dinamic cu sistem radar (DRCC)

DRCC vă permite să circulați liniștit la o viteză constantă, menținându-vă la o distanță sigură față de mașina din față. Dacă mașina dvs. se apropie prea mult, sistemul va încetini pentru a preveni o coliziune.

Sistem de asistență la citirea semnelor de circulație (RSA)

RSA analizează fiecare indicator rutier și transmite mesajul direct pe ecranul mașinii. Astfel, aveți acces constant la informații vitale cu privire la drum de-a lungul traseului dumneavoastră.

Sistem avertizare la părăsirea benzii (LDA) cu Sistem de detectare a benzii de rulare

Pentru a vă asigura că aveți parte de o călătorie și mai lină pe autostrăzi, dar și în condiții de trafic intens, porniți sistemul Cruise Control dinamic cu radar, iar Sistemul de detectare a benzii de rulare va oferi sprijin neîntrerupt direcției pentru a menține autovehiculul în centrul benzii de circulație, cu balansare minimă chiar și în cazul curbelor ușoare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort

Depășiți limitele vederii dvs. periferice. Sistemul de monitorizare a unghiului mort alertează șoferii cu privire la prezența oricăror obstacole care ar putea să nu fie vizibile în oglinzi, pentru a vă oferi o imagine completă asupra spațiului din jurul mașinii dvs. și pentru a vă permite să efectuați manevre cu încredere deplină.

Funcții avansate de asistență la parcare

Parcați oriunde cu încredere. Funcțiile noastre de asistență la parcare vă protejează mașina prin îmbunătățirea percepției dvs., anunțându-vă în timp real ori de câte ori apar obstacole și sporind puterea de frânare atunci când este necesar.

Sisteme de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă și în două etape a traseului

O îmbunătățire a Sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă, sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului folosește o cameră amplasată pe plafonul mașinii pentru a detecta autovehiculele din față și pentru a optimiza automat distribuția luminii, ceea ce înseamnă că puteți ilumina drumul din față fără să deranjați autovehiculele de pe contrasens sau din fața dvs. Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă în două etape a traseului este o îmbunătățire a sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului, permițând un control mai mare al fasciculului de lumină.

Lexus CoDrive

Lexus CoDrive sprijină stilul dvs. personal de a conduce. Dotat cu Sistemul Cruise Control dinamic cu sistem radar, Asistența la identificarea semnelor de circulație și Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față, Lexus LS beneficiază și de Sistemul de detectare a benzii de rulare pentru a vă menține pe banda de circulație pe orice șosea.

Sistem de avertizare pentru traficul din lateral față

Intrați fără griji în fiecare intersecție. Când vă apropiați de o intersecție, Sistemul de avertizare pentru traficul din lateral față analizează traficul și vă informează cu privire la orice autovehicule care au intrat deja în intersecție.

Sistem de pre-coliziune cu avertizare cu privire la pietoni, asistență activă la direcție și sistem de avertizare în caz de coliziune laterală

Sistemul PCS pentru Lexus LS a fost îmbunătățit cu tehnologie de ultimă generație pentru a preveni coliziunile, încorporând Sistemul de avertizare cu privire la pietoni, Asistența activă la direcție și un Sistem de avertizare în caz de coliziune laterală.

Sistem de asistență la citirea semnelor de circulație

RSA analizează fiecare indicator rutier și transmite mesajul direct pe ecranul mașinii. Astfel, aveți acces constant la informații vitale cu privire la drum de-a lungul traseului dumneavoastră.