1. Discover Lexus
  2. Design-ul Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
DISCOVER LEXUS

Design

Curajos. Diferit. Direcționat. Designul nostru este instantaneu recognoscibil, stimulează emoțiile și inspiră noi idei, revoluționare.

DESIGN CU OPINIE

Designul Lexus este în mod deliberat provocator și îndrăzneț. Libertatea de gândire și de expresie sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Explorăm fără odihnă și suntem mereu în căutare de noi idei. Începem de la concepte curajoase – acelea, cu adevărat originale, îndrăznețe și extrem de conceptuale - pe care le transpunem în designul vizionar al vehiculelor noastre, imaginativ în fiecare aspect.

STILIZARE REPREZENTATIVA

Abordarea designului nostru este definită de limbajul de design L-Finesse. Ce înseamnă aceasta? Vă aducem cele mai noi descoperiri în design și tehnologie, si ne străduim să fim preciși în tot ceea ce facem.

01

Anticipație fluidă

Consecvent principiului Omotenashi – spiritul japonez al ospitalității, facem mai mult decât este necesar pentru nevoile și dorințele șoferilor. Le anticipăm fluid, pentru ca dumneavoastră să puteți experimenta uimitorul.
02

Simplicitate incisivă

Tot ceea ce creăm trebuie să ofere o plăcere intuitivă în utilizare și posesie. Orice complexitate excesivă trebuie eliminată, pentru a putea provoca emoții oneste, ne-alterate, în timpul experienței de conducere.
03

Eleganță care intrigă

Toate vehiculele noastre au puterea de a opri privirile și de a întoarce capetele privitorilor. Însă, de asemenea, sunt capabile să captiveze și să mențină atenția privitorilor. Cu cât privești mai mult, cu atât ești mai atras. Nu este de mirare că designerii noștri discută despre 'călătorii vizuale’.

GRILA FUSIFORMĂ

Grila noastră fusiformă reprezintă semnătura designului Lexus, instantaneu recognoscibilă. Este o declarație îndrăzneață, ce nu poate fi ignorată. Iconografia sa rezistă, în timp ce, de-a lungul timpului și gamei de produse beneficiază de tratamente subtile.

FARURI CU PROFIL ”L”

Farurile noastre în forma literei L răspund armonios grilei fusiforme, asigurând o prezență impozantă. În partea frontală și posterioară a fiecărui vehicul, este evocată denumirea noastră. Evoluând perpetuu, luminile sunt modelate în funcție de avansul tehnologiei și de dezvoltările stilistice.

PROFIL CARACTERISTIC

Fiecare model Lexus oferă privirii un profil remarcabil. Profilurile sunt rafinate în vederea creării unor caracteristici aerodinamice sofisticate, în timp ce cutele adânci evocă prima literă a denumirii noastre. Designul, măiestria, ingineria și performanța se combină cu un scop unitar, distinct.

VIZIUNI DESPRE VIITOR

Gândirea conceptuală îndrăzneață și curajoasă este esența designului Lexus. Fiți martori ai câtorva din proiectele ce ne-au propulsat în viitor, fiecare dintre acestea cu o impredictibilă energie proprie. Acestea fac ca imposibillul să apară drept posibil.

IAHT SPORT

Din postura de pilot profesionist pasionat, Akio Toyoda nu este interesat doar de mașini. Fiind un adevărat explorator, toate vehiculele sunt interesante pentru el. Iar iahturile nu fac excepție. Era de mult interesat de puterea și rafinamentul în manevrabilitate ale celor mai rafinate modele.

A realizat că un iaht de performanță stilizat în mod expert se va constitui într-un adaus semnificativ gamei produselor Lexus, de lux. Iar prin crearea Lexus Sports Yacht, am realizat acest lucru. Toată lumea la bord.

MODELE CONCEPTUALE

Conceptele noastre îndrăznețe și curajoase sunt ceea ce propulsează marca Lexus. Ele ne transportă în viitor, cu o impredictibilă energie proprie. Și tot ele fac ca imposibillul să apară drept posibil.