1. Discover Lexus
  2. Vehicule conceptuale Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
DISCOVER LEXUS

MODELE CONCEPTUALE

Conceptele noastre îndrăznețe și curajoase sunt ceea ce propulsează marca Lexus. Ele ne transportă în viitor, cu o impredictibilă energie proprie. Și tot ele fac ca imposibillul să apară drept posibil.

EXTINZÂND ORIZONTURILE

Privind în viitor, rămânem dedicați mașinilor, fiind mereu adânc inspirați de către acestea. Prin intermediul curajoaselor noastre vehicule conceptuale, explorăm viitorul Lexus. Modelele conceptuale LF-FC, LF-SA și UX  sunt cu adevărat îndrăznețe. Prezentate la cele mai prestigoase saloane auto la nivel mondial, au atras atenția și au stârnit emoțiile vizitatorilor.

LF-30 ELECTRIFIED

In efortul sau continuu pentru a oferi experiente inovatoare si uimitoare, Lexus si-a dezvaluit viziunea „Lexus Electrified” pentru o generatie viitoare de autovehicule electrice.

CONCEPTUL UX

Modelul conceptual UX a fost creat la Lexus European Design Centre. De la început, a fost proiectat din perspectiva adecvării la nevoile și dorințele șoferilor urbani, cu gândire avansată, care necesită conectarea permanentă la mediul virtual.

LF-FC

Proiectat pentru a surprinde, modelul LF-FC Concept exprimă evoluția continuă a luxului și pasiunea noastră de a aduce viziunile viitorului în prezent, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o experiență completă.

LF-SA

Îndrăzneț. Neașteptat. Senzorial. Creat pentru oraș. Fiecare fațetă a modelului LF-SA cucerește noi teritorii, de la exteriorul agil și compact la interiorul surprinzător de spațios.