1. Discover Lexus
  2. Vehicule conceptuale Lexus
  3. Ls plus concept
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
CONCEPT CARS

LEXUS PREZINTA IN PREMIERA CONCEPTUL EMBLEMATIC LS

Lexus si-a lansat in premiera conceptul sau de autovehicul cu capacitate de conducere automata „LS+ Concept” la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto din Tokyo 2017 *1. De asemenea, a prezentat editiile limitate RC F si GS F, comemorand a 10-a aniversare a modelelor sport Lexus „F”.

Cu obiectivul de a contribui la realizarea unei lumi fara victime in trafic, Lexus a introdus in mod activ tehnologii avansate, bazate pe conceptul sau de sistem integrat de siguranta *2. Iar pentru ca oamenii sa poata profita de o mobilitate sigura si lina si de bucuria condusului, Lexus a dezvoltat tehnologii de conducere automata. Compania isi propune aplicarea, din prima jumatate a anilor 2020, a tehnologiilor sale „Urban Teammate” pentru conducerea automata pe drumurile obisnuite.

 PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE LS+ CONCEPT

LS+ Concept, dotat cu tehnologii de ultima generatie, prezinta imaginea viitoare a sedanului emblematic „LS”. Cu stilul sau avangardist, dar elegant si tehnologiile de conducere automata, planificate pentru aplicare in 2020, LS+ Concept a fost creat ca model care simbolizeaza strategia vizionara a Lexus.

STILUL AVANGARDIST SI ELEGANT PREFIGUREAZA VIITORUL MODEL EMBLEMATIC SEDAN LS

Ca autovehicul concept ce sugereaza aspectul viitor al LS, LS+ Concept impresioneaza prin imaginea eleganta a modelului emblematic si indica abordarea de design a urmatoarei generatii Lexus, bazandu-se pe filosofia de design Lexus L-finesse *3. Alaturi de grila fusiforma puternic accentuata, cu un obturator amplu, care contribuie la racire si la performanta aerodinamica, abordarea vizionara a Lexus se exprima in LS+ Concept prin farurile iluminate partial cu laser si lampile combinate din spate, precum si prin oglinzile laterale electronice.

CELE MAI MODERNE TEHNOLOGII DE CONDUCERE AUTOMATA ASOCIATE CU INTELIGENTA ARTIFICIALA

Lexus propune o lume in care toti oamenii se pot bucura de o mobilitate sigura, lina si nelimitata, prin tehnologiile de conducere automata. Mai exact, intentioneaza sa faca posibila conducerea automata de la intrarea pana la iesirea de pe drumurile destinate exclusiv autovehiculelor, utilizand tehnologiile de conducere automata „Highway Teammate”, care, in vederea aplicarii in 2020, sunt prezentate in LS+ Concept. Pe drumurile destinate exclusiv autovehiculelor, prin recunoasterea, evaluarea si operarea adecvata de catre sistemele de bord ca raspuns la conditiile reale de trafic, aceste tehnologii pot deja sa permita intrarea in banda, schimbarea benzii si iesirea din banda, precum si mentinerea unui autovehicul pe banda sa si pastrarea distantelor intre autovehicule - in mod automat.

LS+ Concept poate comunica cu un centru de date pentru a actualiza software-ul sistemelor, permitand adaugarea de noi functii. In acelasi timp, inteligenta artificiala care invata din metadate, inclusiv din informatiile referitoare la drumuri si zonele inconjuratoare, asigura un nivel ridicat de conducere automata. Masina, care poate evolua odata cu utilizatorii sai, reprezinta o noua imagine a unei masini cu care pot crea o legatura emotionala.

*1 - A 45-a editie a Salonului Auto din Tokyo 2017, va avea loc la Tokyo Big Sight, in zona Tokyo Waterfront, intre 25 octombrie si 5 noiembrie, cu zile rezervate presei in 25 si 26 octombrie, o zi de invitatii speciale in 26 octombrie, o zi de ceremonie speciala si avanpremiera in 27 octombrie si zile pentru publicul general intre 28 octombrie si 5 noiembrie.

*2 - Conceptul de integrare a tehnologiilor si sistemelor individuale de siguranta ale unui autovehicul pentru a oferi un nivel mai avansat de sprijin soferilor in toate situatiile de conducere.

*3 - L-finesse este filosofia de design originala a Lexus, bazata pe conceptele de „sofisticare” si „finete”. Aceasta isi propune sa creeze valoare prin armonizarea elementelor aparent contradictorii printr-o abordare cunoscuta sub numele de „YET” („SI TOTUSI”).