1. Discover Lexus
  2. Vehicule conceptuale Lexus
  3. LF-FC concept sedan
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
CONCEPT CARS

SEDAN CU PILĂ DE COMBUSTIE

CONCEPTUL LF-FC

O excitantă privire în viitor. Primul model conceptual cu propulsie bazată pe pile de combustie. Modelul LF-FC este un uimitor coupe cu 4 portiere, cu o eleganță înnăscută, propulsat de un revoluționar sistem de tracțiune integrală. Modelul LF-FC nu este doar un exercițiu de design, fiind proiectat pentru a vă redefini așteptările.

 

"MODELUL LF-FC EXPRIMĂ CARACTERUL PROGRESIV AL LUXULUI ȘI VIZIUNEA HIGH-TECH A UNUI VIITOR NU FOARTE ÎNDEPĂRTAT"

Tokuo Fukuichi, președinte Lexus International

01

SIMPLICITATE ULUITOARE

Aceeași temă flotantă caracterizează și restul modelului LF-FC, cu remarcabile noi blocuri optice posterioare trident. Odată ce veți observa întregul profil al acestui vehicul conceptual unic veți începe să apreciați stilizarea sa radicală. Doar atunci vi se va dezvălui adevăratul caracter al modelului LF-FC.
02

DESIGN VIZIONAR

Cu o linie fluidă a plafonului, modelul LF-FC este proiectat pentru performanțe în linie dreaptă, dar oferă satisfacții și pe drumuri virajate, mai dificile. Jantele din aluminiu, de 21”, cu muchii din material plastic ranforsat cu fibră carbon adaugă un element adițional de eleganță unui vehicul cu o stilizare dinamică.
03

INTRAȚI ÎN MODELUL LF-FC

Intrați într-o lumue futuristă a tehnologiei intuitive și a luxului. În timp ce vă așezați la volan, sunteți întâmpinat de o proiecție holografică discretă desupra consolei centrale. Tehnologia fără contact devine realitate. Funcțiile de auto-pilotaj, infotainment și climatizare ale modelului LF-FC sunt comandate prin simpla gestică.

LUX IMERSIV

Habitaclul este proiectat în două secțiuni; jumătatea superioară comunică deschiderea, permițând șoferului să se concentreze nestingherit asupra drumului. Văzute de la nivelul ochiului, scaunele față îmbrăcate în piele par a pluti în formație cu portierele și planșa de bord.

PROPULSIE CU PILE DE COMBUSTIE

Propulsia acestui concept cu tracțiune integrală este asigurată de un sistem bazat pe pile de combustie, ce permite distribuția optimă a cuplului între punți. Distribuția optimă a maselor pentru modelul LC-FC este obținută prin plasarea pilelor de combustie în zona posterioară a mașinii, a unității de control în partea frontală și prin poziționarea rezervoarelor de hidrogen în forma literei ”T”.