1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
  3. Experiente
  4. Atentie incredibila la detalii
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

ATENTIE INCREDIBILA LA DETALII

Orchestra, in miscare. Sistemul de sunet premium din masinile Lexus transforma entuziasmul unei orchestre in euforia unei aventuri la volan.

Imaginati-va un sunet extraordinar, fara nimic adaugat si fara nicio abatere de la interpretarea originala.

Acesta este rezultatul colaborarii dintre doua companii vizionare - Lexus si Mark Levinson. Marcile impartasesc doua principii cheie: o ambitie permanenta de a oferi experiente uimitoare si o atentie acuta la detalii. Astfel, parteneriatul, care a debutat in 2000 cu lansarea celei de a treia generatii lS, a fost un pas natural.

O modalitate prin care Mark Levinson isi demonstreaza atentia incredibila la detalii este utilizarea camerelor cu adevarat silentioase, numite camere fara ecou, pentru a-si supune sistemele la testul suprem de distorsiune audio. Nivelurile de distorsiune acceptabile pentru Mark Levinson sunt de zece ori mai mici decat cele acceptate de majoritatea producatorilor de echipamente audio. Aceasta precizie a sunetului este una dintre modalitatile prin care Mark Levinson creeaza sunetul exact asa cum a fost intentionat in inregistrare, chiar in cabina modelului dumneavoastra Lexus.

Fiecare sistem audio este conceput special pentru mediul acustic al fiecarui model Lexus in care este utilizat. Mesterii Mark Levinson incep de la zero, incercand noi aranjamente de componente si reproiectand sistemul audio pentru a realiza configuratia finala pentru acustica acelui model. Este nevoie de mii de ore de munca si de o echipa de 30 pana la 40 de oameni, de la designeri la ingineri, toti maestri in domeniile lor. Toate acestea pentru a va asigura ca fiecare pasager aude sunetul redat prin difuzoare exact in acelasi mod. Asadar, fie ca sunteti la volan, fie ca stati pe bancheta din spate, nu doar auziti, ci si traiti sunetul.