1. Discover Lexus
 2. THE LOFT by Lexus
 3. THE LOFT by Lexus and Brussels Airlines
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES AND LEXUS IN AEROPORTUL DIN BRUXELLES A CASTIGAT TITLUL DE „CEL MAI BUN SALON DINTR-UN AEROPORT EUROPEAN, 2020”, PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV

Pentru al doilea an la rand, THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus in Aeroportul din Bruxelles a castigat titlul de „Cel mai bun salon dintr-un aeroport european” in cadrul concursului anual World Travel Awards.

World Travel Awards celebreaza organizatiile care sunt recunoscute pentru angajamentul lor fata de excelenta. Atat clientii, cat si profesionistii din calatorii si turism au votat pentru THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus drept castigatori in categoria respectiva. Premiul este o recunoastere a produsului pe care THE LOFT il ofera din iunie 2018, insa votul pentru World Travel Awards a avut loc in timpul pandemiei de coronavirus, cand Brussels Airlines si Lexus ofereau un produs si un serviciu care a fost adaptat si conform masurilor actuale de sanatate si siguranta. Faptul ca clientii si profesionistii au votat THE LOFT chiar si in acest moment face recompensa si mai pretioasa, intrucat ambele companii fac tot posibilul pentru a continua sa puna clientul pe primul loc, indiferent de circumstante.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus este un concept unic de salon, centrat pe confort, tehnologie, design si un amestec de stil belgian si ospitalitate japoneza.

„Clientul se afla pe primul loc in tot ceea ce facem, in vremuri normale si in aceste circumstante extrem de provocatoare. Faptul ca am castigat premiul pentru „Cel mai bun salon dintr-un aeroport european in 2020” in cel mai dificil an pe care compania noastra si industria aviatiei l-au experimentat vreodata, il face cu atat mai valoros. Sunt extrem de recunoscator profesionistilor din calatorii si turism care au votat pentru THE LOFT, si cu atat mai mult clientilor care continua sa viziteze THE LOFT in aceasta perioada dificila. Ei ne ofera energia de a ne reinventa in vremuri de criza si de a continua sa oferim experiente grozave, chiar si in contextul limitarilor cu care ne confruntam din cauza masurilor actuale de sanatate”, spune Tanguy Cartuyvels, Director pentru Experienta clientului si Marketing la Brussels Airlines. „Colaborarea cu parteneri care demonstreaza angajamentul pentru servicii de cea mai inalta calitate ne permite sa le oferim oaspetilor o experienta exceptionala. Lexus este exemplul perfect in acest sens.”

Pascal Ruch, Director Lexus Europe, a declarat: „Le suntem recunoscatori clientilor nostri pentru increderea acordata si suntem incantati sa primim acest apreciat Premiu pentru al doilea an consecutiv. Spiritul Omotenashi al Lexus, experienta personalizata si exceptionala de inspiratie japoneza pe care le-o oferim oaspetilor nostri, sunt apreciate in acest an, mai mult ca niciodata, pentru diferenta reala si linistea sufleteasca oferita calatorilor in scopuri de afaceri din vremurile incerte de astazi. Apreciem foarte mult colaborarea remarcabila cu Brussels Airlines si alti parteneri, cu care impartim acest premiu astazi”.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus si-a deschis portile pe 25 iunie 2018 ca un nou spatiu relaxant pentru calatorii internationali, inspirat de luxul si designul Lexus si de ospitalitatea Omotenashi.

Acesta marcheaza o noua extindere a Lexus dincolo de lumea automobilelor premium, ca marca globala de stil de viata de lux. Vizitatorii salonului se bucura de o multitudine de facilitati care le fac vizita confortabila, relaxanta si placuta, precum si de oportunitati de a se cufunda in lumea Lexus.

Acoperind o zona de 2040m2, THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus are o capacitate de 500 de vizitatori. Este impartit in zone cu ambiante si caracteristici diferite, inclusiv un bar central, zone cu scaune si un spatiu de relaxare, ideal pentru cei care au nevoie sa lucreze in deplasare.

Vizitatorilor le este oferita o combinatie unica de optiuni premium:

 • Valorile ospitalitatii japoneze aduse de Lexus
 • Degustare de ciocolata oferita de un maestru ciocolatier Neuhaus
 • Dusuri personale SPA Grohe
 • Camere individuale pentru dormit cu plafon instelat
 • Scaune de masaj Lexus LS Shiatsu
 • Mancaruri si bauturi organice proaspete si diverse de la Foodmaker si Rombouts
 • Dozatoare de bere, inclusiv cele mai bune beri belgiene
 • Spatiu fara sticle din plastic
 • Elemente de arta si design premiate, elegante si inspiratoare de la Lexus
 • Sala audio hi-end dedicata Mark Levinson
 • Evenimente regulate, de la degustare de vinuri la ansambluri muzicale
 

Mai multe informatii despre THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus si despre ceilalti parteneri ai salonului pot fi gasite la: https://press.brusselsairlines.com/brussels-airlines-extends-the-loft-at-brussels-airport