1. Owners
  2. Service si intretinere
  3. Service Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICE SI INTRETINERE

SERVICE LEXUS

Va oferim servicii personalizate concepute pentru a avea grija de dumneavoastra si de vehiculul lexus pe care il detineti.

BENEFICIILE UNEI INTERVENTII IN SERVICE LA LEXUS

Echipa noastra de tehnicieni calificati si specialisti in service va va oferi servicii de o calitate exceptionala pentru a asigura faptul ca vehiculul Lexus continua sa functioneze in parametri optimi.

Anii de experienta in mecanica si orele de instruire tehnica asigura inalta calificare a tehnicienilor nostri Lexus, la care se adauga devotamentul acestora fata de marca Lexus si cunoasterea in detaliu a fiecarui model din gama. Datorita instruirilor regulate in materie de inginerie si tehnologie, cunostintele tehnicienilor nostri sunt intotdeauna actualizate si fara egal.

Piesele Lexus sunt proiectate si fabricate cu aceeasi atentie la detalii ca si masinile noastre si sunt evaluate si testate de tehnicienii nostri Lexus in fiecare zi. Dealerul Lexus are la dispozitie echipamentele si instrumentele de diagnosticare a vehiculului proiectate special pentru vehiculul dumneavoastra Lexus.

Instrumentele de diagnosticare auto adecvate sunt cruciale pentru ca dumneavoastra sa va reluati calatoria cat mai curand posibil. Un test de diagnosticare asigura o evaluare rapida si exacta a vehiculului dumneavoastra si confirma cauza oricarei probleme. Prin actualizarile de software original utilizand instrumente de diagnosticare Lexus, va asiguram ca veti beneficia de cele mai eficiente servicii si ca vehiculul dumneavoastra va fi in stare optima de functionare.

De la un Lexus nou la un Lexus al carui kilometraj depaseste 100.000 km, serviciile includ elemente de inspectie, reglari si inlocuirea lubrifiantilor si a filtrelor specifice varstei si kilometrajului masinii dumneavoastra.

Inspectia vizuala de siguranta Lexus este o inspectie efectuata de un tehnician Lexus care verifica toate componentele cheie ale vehiculului dumneavoastra Lexus. Sunt incluse aici anvelopele, directia, franele, lampile, caroseria, sistemul de evacuare si nivelul fluidelor. La finalizare, veti primi un raport de inspectie vizuala de siguranta in care se evidentiaza orice lucrare urgenta necesara si se recomanda orice lucrare care ar putea fi necesara in viitorul apropiat. Puteti programa oricand o Inspectie vizuala de siguranta la Dealerul Lexus local.

verificare a starii de functionare a hibridului este inclusa in toate serviciile. In cadrul acestei inspectii detaliate, un tehnician calificat testeaza intregul sistem hibrid si va furnizeaza un raport scris detaliat, pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti motivele pentru orice operatiune de intretinere necesara.