1. Discover Lexus
  2. Reliably number one reliability
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
STIRI LEXUS

NUMARUL UNU IN FIABILITATE

Moda vine și dispare, dar cu fiecare an care trece, fiabilitatea Lexus ramane constanta. Calitatea vehiculelor a fost remarcata inca o data prin castigarea locului unu in clasamentul anual What Car?, Sondaj de fiabilitate care se afla la a saptea editie.

  • Lexus a fost numita cea mai de incredere marca pentru a saptea oara, in cadrul studiului anual "What Car?" 
  • Lexus a obtinut un punctaj de 98,3% in sondajul care acopera 32 de marci si 178 de modele
  • Prima generatie NX a obtinut 99,8%, urmata de NX cu 99,4% si UX cu 99,3%

 

Claire Evans, editorul What Car? și persoana din spatele sondajului, a spus urmatoarele: „Daca fiabilitatea este prioritatea dumneavoastra, un model Lexus este cea mai buna alegere. Nu numai ca modelele Lexus rareori va impun dificultati , dar atunci cand o fac, reprezentantele rezolva toate problemele rapid si cu costuri minime. Este marca care conduce in ceea ce priveste fiabilitatea.”

Aproape 22.000 de soferi au luat parte la alegerea principalului campion al consumatorilor si la platforma de cumparare de masini din Marea Britanie 2023, studiul privind masinile care functioneaza cel mai bine si cel mai slab atunci cand vine vorba de defecte. Rezultatele, care acopera 32 de marci si 178 de modele diferite cu vechime de pana la cinci ani, au aratat ca Lexus a obtinut un scor de neegalat, de 98,3%, tinand cont nu numai de numarul de probleme intampinate, ci si de cat timp le-a luat pentru remedierea problemelor si de costul pentru reparatii.

Lexus exceleaza in categoriile sondajului, in special in clasa SUV-urilor de familie, unde prima generatie NX a ajuns pe primul loc cu 99,8%; noul NX cu 99,4%, iar UX pe pozitia a treia, cu 99,3%. Lexus RX a fost plasat pe locul al doilea printre SUV-urile de dimensiuni mari cu 98,6%. Toate acestea sunt modele hibride cu auto-incarcare – propulsia care, conform studiului, a fost cea mai fiabila si mai usor de reparat atunci cand apare o problema.

Limuzina Lexus IS nu mai este disponibila pentru a fi achizitionata, dar proprietarii acestui model inca ii apreciaza durabilitatea: a depasit clasamentul de masini din clasa executive, cu un scor de 98%.