1. Owners
  2. Garantia Lexus
  3. Garantia extinsa Lexus

GARANTIE EXTINSA

CU GARANTIA EXTINSA LEXUS CRESTE INCREDEREA DUMNEAVOASTRA LA VOLAN. IN MOMENTUL IN CARE GARANTIA AUTO STANDARD EXPIRA, DESCOPERITI UN PLAN DE GARANTIE EXTINSA PERSONALIZAT PENTRU DUMNEAVOASTRA PENTRU O EXPERIENTA DE PRIMA CLASA IN CALITATE DE PROPRIETAR PE TOATA DURATA DE UTILIZARE A VEHICULULUI.

BENEFICIILE GARANTIEI EXTINSE

Specialistii nostri autorizati Lexus se dedica mentinerii vehiculului dumneavoastra in cea mai buna stare de functionare, in modul cel mai convenabil posibil din punct de vedere financiar. La Lexus, toate reparatiile sunt efectuate de tehnicieni instruiti care utilizeaza instrumente si echipamente specializate de diagnosticare a vehiculului si piese originale Lexus.

Cu o gama vasta de planuri de garantie, va putem oferi cea mai buna garantie extinsa care sa se potriveasca cu stilul dumneavoastra de viata. De la garantia pentru sistemul de evacuare la garantia pentru baterie, garantia calitatii Lexus va ofera un plus de incredere la obtinerea unei garantii pentru un vehicul rulat, precum si libertatea de a va bucura de vehiculul Lexus cat mai mult posibil.

MAI MULTE INFORMATII

Oferim o garantie cuprinzatoare pentru modelele Lexus mai vechi de 3 ani sau care au parcurs pana la 100.000 km, existand optiunea unei garantii extinse pentru o perioada suplimentara de 12 sau 24 de luni dupa expirarea garantiei comerciale.

Toate politele noastre de asigurare includ garantia pentru servicii de asistenta rutiera, incluzand servicii de asistenta in caz de defectiune, pentru a conduce fara griji.

Evitati costurile neasteptate pentru reparatii si piese de schimb beneficiind de garantia noastra pentru inspectia tehnica periodica anuala.

Daca sunteti departe de casa si aveti nevoie sa inchiriati o masina sau sa rezervati o camera la hotel, aceste posibilitati sunt acoperite de planul de garantie extinsa Lexus.

Cu garantia cuprinzatoare pentru piese si manopera, vehiculul dumneavoastra va beneficia intotdeauna de servicii la cele mai inalte standarde.

Aveti incredere ca toate operatiunile de intretinere vor fi efectuate de tehnicieni Lexus cu inalta calificare care cunosc vehiculul in cele mai mici detalii si lucreaza cu piese originale Lexus.