1. Owners
  2. Garantia Lexus
  3. Garantia extinsa Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
GARANTIA

GARANTIE EXTINSA

Cu garantia extinsa Lexus creste increderea dumneavoastra la volan. In momentul in care garantia auto standard expira, veti descoperiti planul de garantie extinsa pentru o experienta de prima clasa in calitate de proprietar pe toata durata de utilizare a vehiculului.

BENEFICIILE GARANTIEI EXTINSE

Specialistii nostri autorizati Lexus se dedica mentinerii vehiculului dumneavoastra in cea mai buna stare de functionare, in modul cel mai convenabil posibil din punct de vedere financiar. La Lexus, toate reparatiile sunt efectuate de tehnicieni instruiti care utilizeaza instrumente si echipamente specializate de diagnosticare a vehiculului si piese originale Lexus.

Cu o gama vasta de planuri de garantie, va putem oferi cea mai buna garantie extinsa care sa se potriveasca cu stilul dumneavoastra de viata. De la garantia pentru sistemul de evacuare la garantia pentru baterie, garantia calitatii Lexus va ofera un plus de incredere la obtinerea unei garantii pentru un vehicul rulat, precum si libertatea de a va bucura de vehiculul Lexus cat mai mult posibil.

GARANTIE EXTINSA

AFLATI MAI MULTE DESPRE GARANTIA EXTINSA LEXUS

Garantia Extinsa Lexus este conceputa pentru a va oferi linistea pe care o asteptati atunci cand cumparati un automobil Lexus. Aceasta a fost creata cu grija astfel incat aceasta sa fie o protectie asigurata în cazul unui defect cauzat de o eroare de asamblare sau fabricatie a automobilului dumneavoastra.

Aveti incredere ca toate operatiunile de intretinere vor fi efectuate de tehnicieni Lexus cu inalta calificare care cunosc vehiculul in cele mai mici detalii si lucreaza cu piese originale Lexus.