1. Owners
  2. Garantia Lexus
  3. Asistenta rutiera Lexus
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
GARANTIE & ASISTENTA RUTIERA

ASISTENTA RUTIERA

Indiferent unde va aflati in Europa, planurile noastre cuprinzatoare de recuperare rutiera si serviciile de urgenta in caz de defectiune va vor scapa de griji, cu fiecare kilometru parcurs.

INDIFERENT UNDE SUNTETI SI INDIFERENT UNDE TREBUIE SA AJUNGETI

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, programul nostru de Asistenta europeana va sta la dispozitie, indiferent unde aveti nevoie de asistenta in caz de defectiune pe teritoriul european. Indiferent unde trebuie sa ajungeti, vom face tot posibilul sa ajungeti acolo. Serviciul Euro Assistance 24 asigura asistenta rutiera Lexus 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si 52 de saptamani pe an, cu optiuni de asistenta in caz de defectiune pentru vehiculele Lexus mai vechi.

 

01

ASIGURAREA CAZARII LA HOTEL IN CAZ DE URGENTA

Daca sunteti departe de casa va vom gasi un loc in care sa stati peste noapte.
02

ASIGURAREA UNUI SOFER LEXUS IN CAZUL IN CARE NU PUTETI CONDUCE

Un sofer se va asigura ca ajungeti la destinatie in siguranta in cazul in care nu va simtiti bine sau v-ati accidentat.
03

ORGANIZAREA DE SERVICII DE ASISTENTA RUTIERA DACA ESTE NECESAR

Vom asigura recuperarea masinii sau servicii de asistenta in caz de defectiune pentru a va relua calatoria.

LEXUS CARE este un prestigios program de asistenta rutiera creat special pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura fara griji de calatoriile cu automobilul Lexus oriunde in Europa. In cazul in care apare o problema ce duce la imobilizarea automobilului, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa apelati unul din numerele de telefon indicate mai jos.

Urmatoarele servicii va vor fi asigurate gratuit, pentru o perioada de maxim 6 ani incepand cu data livrarii masinii primului proprietar, in cazul imobilizarii automobilului pe sosea ca urmare a defectarii, a producerii unui accident sau a furtului. Ulterior, aceste servicii pot fi acoperite de programul Lexus Care, ce poate fi reinnoit anual contra-cost (pana la maxim 10 ani vechime a automobilului):

  • Asistenta rutiera disponibila 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, oriunde in Romania (inclusiv acoperire pentru situatiile in care sunteti pasager intr-un automobil Lexus).
  • Asistenta europeana - disponibila acum in 44 de tari.
  • Serviciu de asistenta rutiera
  • Serviciu de remorcare
  • Cazare la hotel / Inchirierea unei masini / Continuarea calatoriei (beneficiarul poate opta pentru una din aceste variante de asistenta, in cazul in care automobilul nu poate fi reparat in aceeasi zi la un reparator autorizat Lexus)
  • Sofer personal
  • Repatrierea automobilului

Accidente sau defectiuni in Romania - sunati la 0800 400 000 
24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Asistenta rutiera europeana - sunati la +40 312 255 000 
24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

 

Cost anual reinnoire Lexus Care: 510 RON

 

*Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica informatiile continute in aceasta lista de preturi fara notificare prealabila.