1. Discover Lexus
  2. Superior quality
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CALITATE SUPERIOARĂ

În toată gama Lexus, fiecare detaliu este produs la cele mai înalte standarde. Toate aspectele se leagă, creând o experiență facilă și rafinată pentru șofer și pasageri.

CUSĂTURI PIELE

Tapițeria noastră din piele este creată de cei mai rafinați artizani. Înainte de a li se permite lucrul la o tapițerie ce va fi prezentă într-un vehicul Lexus, toți cursanții trebuie să parcurgă un program de pregătire cu 10 etape în atelierul nostru specializat - dojo. Termenul ‘dojo’ este adesea utilizat pentru sălile de antrenament specifice artelor marțiale. La Lexus, este atelierul nostru specializat în descoperirea și pregătirea riguroasă a talentelor. Toate, pentru a ne asigura că fiecare model este la cea mai înaltă calitate.

PRECIZIA CUSĂTURILOR MANUALE

Data viitoare când intrați într-unul din vehiculele noastre, acordați-vă un moment pentru a admira frumusețea cusăturilor ornamentale. Simplitatea și eleganța acestora nu trădează dificultatea cu care sunt create.

Cusăturile trebuie efectuate perfect, de fiecare dată. Efectul este palpabil, liniile create manual contrastând estetic cu tehnologia de vârf a instrumentației și a ceasurilor de bord.

FINISAJ IMPECABIL

Exteriorul fiecărui model Lexus beneficiază de un finisaj perfect. Ne-am augmentat tehnicile de vopsire și lustruire pentru a crea suprafețe uimitoare, cu o culoare bogată, luminiscentă.

Efectele eforturilor noastre sunt palpabile – veți fi martorii unui nivel calitativ ce stimulează cu adevărat simțurile.

VOPSIRE MULTISTRAT

Vopseaua noastră este complexă și are caracter. Utilizăm un proces multi-strat ce transformă modul în care se prezintă vehicului și în care răspunde razelor solare. Sunt aplicate cinci straturi, iar vopseaua caroseriei este trecută de 4 ori prin cuptor.

Profunzimea și luminiscența obținute astfel nu se pot reproduce prin vopsirea tradițională. Când am introdus acest sistem revoluționar, a trebuit să modificăm întreaga noastră linie de producție. Cu viziune, timp și atenție, am reușit să facem acest lucru.

PROCES DE LUSTRUIRE UMEDĂ

O suprafață perfectă are o atractivitate specifică, dar este dificil de creat. După fiecare strat de vopsea, caroseria este supusă unui proces de lustruire manuală umedă.

Finisajul este apoi verificat de ochii ageri ai maeștrilor Takumi și de scannere digitale. Nicio imperfecțiune nu este ratată. Perfecțiunea este singura opțiune ce răspunde standardelor noastre precise.

CALITATE VERIFICATĂ MANUAL

Mașinile pot căuta imperfecțiunile, dar calitatea adevărată nu poate fi supravegheată decât de ochiul uman și asigurată de mâna omului. În toată gama Lexus, modelele noastre sunt lustruite și verificate manual. Inegalabila măiestrie Takumi se află în frunte.

De-a lungul anilor, aceștia și-au rafinat tactilitatea, având o abilitate inegalabilă de a ”citi” suprafețele cu vârfurile degetelor, asigurând un finisaj impecabil.

IMPERFECŢIUNI ELIMINATE

Maeștrii Takumi asigură finisajul perfect al tuturor detaliilor mașinii. Adesea, pot fi văzuți purtând mănuși albe, căutând cele mai mici imperfecțiuni, mai mici de un milimetru.

Grație sensibilității deosebite și a concentrării, născute din ani de muncă și pregătire, nu ratează nimic.

INGINERIE ATENT REGLATĂ

Testele motoarelor noastre nu sunt doar automatizate. Pe lângă utilizarea celor mai recente tehnologii de diagnoză, tot ce se află sub capotă este supravegheat de ochii unui maestru artizan.

Oamenii colaborează armonios cu tehnologia de vârf precum computerul tomograf (CAT), adus din domeniul medical. Spre deosebire de scannerele tradiționale, acestea pot vedea în interiorul fiecărui motor, garantând respectarea preciselor standarde de calitate Lexus.

De asemenea, Takumi utilizează instrumente tradiționale precum stetoscopul pentu a se asigura în permanență de respectarea preciziei și calității.