1. Owners
  2. Service si intretinere
  3. Campanii rechemare service
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
SERVICE SI INTRETINERE

CAMPANII DE RECHEMARE

Aflati informatii actualizate despre cele mai recente campanii de rechemare, ce demonstreaza grija noastra pentru soferii lexus.

ANGAJAMENTUL LEXUS PENTRU ASIGURAREA CALITATII

La Lexus, ne mandrim cu angajamentul nostru fata de maiestria de talie mondiala si grija fata de clienti. Angajamentul nostru de a trata fiecare client ca pe un oaspete la noi acasa nu este doar o promisiune, ci un fapt pe care ne dorim sa il indeplinim.

In cazul in care aveti intrebari sau ingrijorari cu privire la vehiculul dumneavoastra, va incurajam sa va adresati reprezentantei preferate Lexus, ce va face tot posibilul pentru a se asigura ca veti avea parte de cea mai placuta experienta posibila. Daca, din orice motiv, situatia nu se rezolva conform asteptarilor dumneavoastra, am creat un departament dedicat de Relatii cu Clientii ce poate raspunde rapid si eficient oricarei cerinte. Aditional fata de solutionarea eventualelor neintelegeri, departamentul poate oferi si raspunsuri cu privire la produse sau alte intrebari sau poate coordona serviciul de Asistenta Rutiera. 

CAMPANIE DE RECHEMARE PENTRU AIRBAG-URILE TAKATA

Ca parte a angajamentului Lexus fata de calitate si siguranta, Lexus extinde campania de rechemare a anumitor capse pirotehnice din componenta airbag-urilor Takata de pe masini. 

Pentru Lexus, siguranta clientilor nostri este principala noastra prioritate, motiv pentru care monitorizam permanent performanta vehiculelor noastre prin mai multe surse. Daca aflam ca o anumita componenta sau functionalitate a vehiculelor noastre nu respecta standardele noastre riguroase, vom lua masuri, asa cum am facut si in aceasta situatie. 

Vehiculele vizate in Europa sunt Lexus SC, IS, ES si GX produse in intervalul Decembrie 2000 si Decembrie 2011, cat si Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F si LFA produse in intervalul Ianuarie 2009 si Decembrie 2013, pentru capsa pirotehnica.

Clientii vor fi contactati de catre Lexus Romania. Inclouirea capsei pirotehnice se va face fara costuri pentru clienti. Intre timp, daca aveti intrebari, va puteti adresa Lexus Romania sau celei mai apropiate reprezentante Lexus. 

Pentru vehiculele vizate, exista riscul aparitiei unui defect de siguranta pentru anumite capse pirotehnice ale airbag-urilor Takata, datorita degradarii acesteia ca urmare a expunerii indelungate la umiditate ridicata, temperaturi ridicate si cicluri de temperaturi inalte. Acestea pot duce la o ruptura a capsei atunci cand airbag-ul este declansat.

Daca ati fost contactati cu privire la o campanie de rechemare, sau aveti motive sa credeti ca vehiculul dumneavoastra poate fi parte a unei campanii de rechemare, puteti verifica rapid folosind Verificarea in 3 Pasi de mai jos. Pentru a afla daca vehiculul este vizat de o campanie de rechemare pentru airbag-urile Takata, am dezvoltat o procedura similara mai jos. 

Verificati Seria de Sasiu (VIN)