1. Electrified
  2. Experience Electrified
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
LEXUS ELECTRIFICAT

EXPERIMENTATI LEXUS ELECTRIFICAT

Descoperiti cum Lexus depaseste limitele tehnologiei de electrificare pentru a crea vehicule si o experienta de condus ca nimeni altul.

CUM SE SIMTE

De peste 15 ani, Lexus a fost pionier si a perfectionat electrificarea, culminand cu masini interesante, eficiente si durabile. Sistemele motopropulsoare aproape silentioase ofera experiente dinamice de condus, protejand in acelasi timp planeta. Tehnologia de varf la nivel mondial face totul sigur, perfect si luxos. Urmatoarea generatie este aici si se simte uimitor.

INTEGRAL ELECTRIC

O NOUA MASINA CU BATERIE DE LA LEXUS

Construit pe o platforma dedicata complet noua, numita e-TNGA, Lexus RZ a fost proiectat pentru a oferi o experienta incredibila care va defini un nou standard pentru conducerea BEV, combinand confortul de nivel Lexus cu performanta dinamica superioara.
PLUG-IN HYBRID

DESCOPERITI NOUL NX

Simtiti-va mai mult in fiecare moment cu urmatoarea generatie SUV de la Lexus. Noul Lexus NX este un hibrid plug-in care ofera un design izbitor, noi functii inovatoare, performanta incantatoare si eficienta de varf.
HYBRID

NOUL ES

Aflati despre noul hibrid uluitor cu auto-incarcare de la Lexus, care incanta la fiecare pas. Strabatand preconceptiile despre berlinele executive, ES ofera eleganta si confort intr-un singur vehicul exceptional.  

MAESTRI TAKUMI

"Tehnologia ultramoderna a vehiculelor noastre electrificate este combinata cu traditia mesterilor nostri „Takumi”. Atentia la detalii poate fi vazuta in orice, de la frumoasa vopsea slefuita manual pana la asamblarea camerei curate a componentelor electrice.

Calatoria ta plina de entuziasm va avea loc din confortul scaunelor din piele cusute manual, cu un design inspirat de „sashiko”, o tehnica traditionala japoneza de matlasare care aduce atat rezistenta, cat si un stil distinctiv tapiteriei.

In cele din urma, inainte ca vehiculul sa ajunga la tine acasa, este verificat si apoi din nou verificat pentru perfectiune. Epoca electrificata ofera calitate atemporala."

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

De la lansarea primului nostru sedan de lux in urma cu peste 30 de ani, Lexus a devenit un sinonim pentru design exceptional, calitate si maiestrie. Poate cel mai important, suntem, de asemenea, un pionier si lider in electrificarea masinilor de lux.

CONCEPTUL LF-Z ELECTRIC

"Noul concept masina LF-Z Electrified prezinta performanta de conducere, stilul si tehnologiile pe care Lexus intentioneaza sa le realizeze pana in 2025. Avand in continuare Lexus Driving Signature, vehiculul reuneste expertiza dobandita in dezvoltarea masinilor de performanta cu noile oportunitati oferite de sistemele de propulsie electrificate pentru a oferi soferul o reactie exceptionala si un sentiment de a fi pe deplin conectat cu masina sa.

De peste 15 ani, Lexus a creat tehnologie de clasa mondiala pentru a imbunatati experienta umana si a aduce beneficii societatii in ansamblu. Lider in lume ca pionier in tehnologiile de electrificare, descoperiri precum reductorul in doua trepte si sistemul hibrid in mai multe trepte au stabilit standardul pentru un viitor complet electric.