1. Discover Lexus
  2. Takumi living
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
MĂIESTRIE

STILUL DE VIAȚĂ TAKUMI

Este nevoie de 10.000 de ore pentru a devein un expert, dar 60.000 de ore pentru a devein Maestru Takumi. Acest documentar unic include povestile a patru Maestri Takumi si dedicarea lor unei vieti de repetari nesfastite. Exploreaza problema modului in care aceasta abilitate va supravietui odata ce Inteligenta Artificiala se va dezvolta dincolo de propriile oastre capacitate.

FĂRĂ SCURTĂTURI

Există o singură cale care duce la obținerea unui nivel superior de măiestrie, iar această cale implică o atenție nemărginită la detalii. Uneori, maeștrii ascund defecte sau semne în interiorul mașinilor pentru a se asigura că lucrătorii ating același nivel de măiestrie. De la șoferii de teste care sunt testați înainte de testul pe șosea, până la camera în care viitorii Takumi își antrenează simțurile, aceste filmulețe vă vor arăta de ce nimic nu se poate compara cu nivelul de măiestrie utilizat la Lexus.

Practica „testării de gherilă” sau a ascunderii unor semne pentru a testa aptitudinile echipei este doar încă una din modalitățile în care maeștrii Lexus își testează și își antrenează constant aptitudinile.

OAMENII ȘI TEHNOLOGIA

Măiestria de neegalat se poate obține doar atunci când roboții și oamenii lucrează în armonie. Programarea simțurilor unice ale unor maeștri desăvârșiți în mișcările eficiente și fără eroare ale tehnologiei noastre robotizate a condus la un nivel de măiestrie de neegalat.

SUPRAOAMENI

După ore întregi de exerciții și antrenamente, Maeștrii Takumi dezvoltă simțuri aproape supraomenești. Ochiul este capabil să distingă semne invizibile pentru cei neantrenați, auzul poate regla motorul cu precizie chirurgicală, iar atingerea poate detecta imperfecțiuni de o zecime de milimetru.